Base Ağı Meme Coinleri Hangileri? Base Ağının Yeni Yıldızı Base Dawgz 500 Bin Dolara Koşuyor

Base Ağı Meme Coinleri Hangileri? Base Ağının Yeni Yıldızı Base Dawgz 500 Bin Dolara Koşuyor

Popüler kültürden etkilenen meme coinlere yatırım yapmak son zamanlarda daha popüler hale geldi

A+A-

Base Ağı meme coinleri 2024’ün en dikkat çeken kripto paraları arasında yer alıyor. Genellikle internet trendlerinden ve popüler kültürden etkilenen meme coinlere yatırım yapmak son zamanlarda daha popüler hale geldi. En önemli cazibe merkezlerinden biri, önemli karlar elde etme olasılığının olması.

Base blok zinciri, bu tokenlere ev sahipliği yapan ve umut vadeden meme coinleri sunan önemli bir platform. Çünkü kendisini güçlü bir rakip haline getiren çeşitli avantajlara sahip olmasıyla dikkat çekiyor. İlk olarak, daha ucuz ve daha hızlı işlemler sunarken Ethereum'un güçlü altyapısından yararlanıyor. Bu kombinasyon onu meme coin projeleri ve yatırımcıları için ideal bir seçim haline getiriyor.

Base Meme Coin'in piyasa değeri, nispeten yeni bir ağ olmasına rağmen 2 milyar doların üzerinde. Base ağına yeni gelen Base Dawgz token satın alanların sayısı ise hızla artıyor. Bu yoğun ilgi projeyi Base ağının yeni yıldızı olarak konumlandırıyor.  

Yeni Base Coini Base Dawgz Kısa Sürede Yıldız Olmayı Başardı

Base zincirinde çıkış yapanların arasına katılan bir başka meme coin de Base Dawgz (DAWGZ).  Projenin ön satışı birkaç saat içinde 260 bin dolardan fazla fon toplamayı başardı. DAWGZ birçok zincirde çalışabilir olma özelliği sayesinde öne çıkarak yatırımcılar arasında Base Dawgz token satın alımları arttı.

Erişim alanını genişleten Coinbase'in icat ettiği Layer 2 blok zinciri, kullanıcıların blok zincirleri geçiş yapmasına olanak tanıyan DAWGZ sayesinde artık yatırımcılar ve diğer zincirlerin kullanıcıları tarafından erişilebilir hale geldi.

Base Dawgz, Shiba Inu kültürel fenomenini paylaş-kazan işlevselliği ve farklı zincirler arasında hızla geçiş yapma becerisiyle birleştirerek Base Ağı meme coinleri arasında parlamaya başlıyor.

DAWGZ Base'e özgü olmasına rağmen, çoklu zincir statüsüne de sahip. Yeni meme coin Solana, Ethereum, BNB Akıllı Zincir ve Avalanche üzerinde de çalışabiliyor. Bu da yatırımcıların ön satış sırasında ETH, BNB, SOL, USDT ve AVAX ile Base Dawgz token satın alabileceği anlamına geliyor.

Bilindiği üzere piyasa değerine göre en iyi 10 meme coinden 7'si köpek temalı. Bu proje de bir bakıma Base'in popülerliğini köpek temalı meme coinlerinin çekiciliğiyle birleştiriyor. Öte yandan stake etme ödülleri ve paylaştıkça kazanma konsepti şeklinde ekstra faydalar sağlıyor.

Paylaş ve Kazan Konsepti ile Kripto Para Kazanma Fırsatı

Base Dawgz, sosyal medyada DAWGZ merkezli materyaller yayınlamak için puan ödülleri sunan paylaş-kazan sistemi ile topluluk üyelerini pazarlama yaklaşımının merkezine koyuyor.

Yönlendirme bağlantınızı oluşturmak için ana sayfadaki “yönlendir ve kazan” düğmesine tıklamak ve cüzdanı bağlamak yeterli oluyor. Yatırımcılar Base Dawgz web sitesinden kendi yönlendirme bağlantılarını oluşturabiliyorlar. Bağlantıları aracılığıyla yapılan her ön satış yatırımın yüzde 10'unu USDT olarak alabiliyorlar.

Bu yalnızca ücretsiz kripto kazanma fırsatı da değil. Kazanmak için paylaş konsepti, meme coin'in marka bilinirliğini artırmada bir oyun değiştirici olabiliyor ve bu da fiyatına büyük bir destek sağlayabiliyor.

Meme’lere aç bir blok zincirinde piyasaya sürülen ve başka hiçbir projeye benzemeyen bir yardımcı programı iç içe geçiren Base Dawgz, Base ağında zorlu bir rakip olarak duruyor.

Base Dawgz’ın Tokenomisi

Dolaşımdaki 8,45 milyar tokenin yüzde 15'i DAWGZ ödülleri için ayrılmış durumda. Tokenların yüzde yirmisi ön satış sırasında kapışılacak, yüzde 20’si stake etme ve likidite için ayrılacak, yüzde 15’i reklama ve yüzde 10’u listelenmelere gidecek.

Projenin uzmanlığının ve güvenliğinin bir işareti de Base Dawgz akıllı sözleşmesinin blok zinciri güvenlik şirketi Solid Proof tarafından denetlenmiş olması. Bu durum yatırımcılara da güven veriyor.

Base Ağı meme coinleri arasında olduğu için Base Dawgz, daha düşük masraflardan ve gelişmiş güvenlikten faydalanma potansiyeli de taşıyor.

Base Ağının Gelecek Vadetmesi Tokenlere De Umut Olarak Yansıyor

Base, Katman 2 statüsü nedeniyle, güvenlik ücretine kıyasla önemli ölçüde daha düşük bir yürütme fiyatına maruz kalıyor ve bu da işlem ücretlerini etkiliyor. Yalnızca Ethereum ağına tek bir işlemde büyük miktarlarda para gönderirken güvenlik ücreti devreye giriyor.

Solana'nın protokolü daha düşük ücretlere yol açabilirken, Base'in daha merkeziyetsiz ve dolayısıyla daha güvenli olan Ethereum blok zincirini kullanması bir avantaj olarak görülüyor.

Base meme coinleri son zamanlarda hızla yükselişe geçti. Ancak Base Dawgz'un çoklu zincir yaklaşımı ve topluluk merkezli girişimleri onu diğer tüm oyunculardan ayırıyor. Bu da yeni proje için büyük bir potansiyel anlamına geliyor ve Base Ağının en iyi meme coinlerinden biri haline gelmesi için tüm özellikleri barındırıyor.

Meme coin meraklıları arasında popülaritesi hızla artan bir zincir, paylaş-kazan işlevi, stake etme için gelecek planları, DEX ile CEX listelemeleri ve son olarak köpek temasının meme coinlerin en üst sıralarında yer alması Base Dawgz’ın geleceği için fazlasıyla potansiyel sağlıyor.

İlgili Haberler