Binance Kripto Airdrop Nasıl Alınır? Airdrop Dağıtan PlayDoge 2 Milyon Dolara Ulaştı

Binance Kripto Airdrop Nasıl Alınır? Airdrop Dağıtan PlayDoge 2 Milyon Dolara Ulaştı

Binance Airdrop ile en yeni airdrop'lardan ücretsiz coin kazanmak mümkün.

A+A-

Kripto para piyasasında “airdrop”lar kullanıcıların en çok ilgilendiği konulardan biri. Bir tür kripto pazarlaması olan bu etkinlikte, kullanıcıların cüzdan adreslerine kripto paralar dağıtılıyor. Bunun amacı ise kripto para projesine olan ilgiyi artırmak ve işlem hacmini artırarak projeyi bir borsada ilk listelemesine hazırlamak.

Airdrop'lar genellikle şirketin web sitesinde, sosyal medyada ve kripto para forumlarında tanıtılıyor. Bu yeni kripto paranın küçük miktarları, para birimini çıkaran şirket tarafından gönderilen bir gönderiyi retweetlemek gibi küçük görevler karşılığında topluluğun aktif üyelerinin cüzdanlarına ücretsiz olarak gönderiliyor. Blum gibi yeni projelerde davet linkiyle Telegram üzerinden farming yapılarak kripto para kazanılabiliyor. Bunun için günde sadece iki kez girip farming butonuna basmak ve verilen görevleri yapmak yeterli oluyor. Ayrıca Pocket Rocket Game, Hamster Kombat, Tapswap gibi projeler de aynı şekilde getiriler sunuyor.

Binance Airdrop ile en yeni airdrop'lardan ücretsiz coin kazanmak mümkün. Binance Airdrop programındaki coinler, Binance üzerinde yakında işlem görmeye başlayacak olan tokenler olarak biliniyor. Yani, kullanıcılar bu airdrop’lara katılarak, henüz piyasaya sürülmemiş yeni tokenleri ücretsiz olarak elde edebiliyorlar.

Airdrop dağıtan yeni proje PlayDoge da şu sıralar ilgi çekiyor. PlayDoge token satın alımları gün geçtikçe hızlanırken ilk kilometre taşı aşıldı.

PlayDoge Ön Satışı İki Milyon Dolarlık Eşiği Kısa Sürede Aştı

PlayDoge (PLAY) popüler oyna-kazan (P2E) oyunu sayesinde ön satışında 2 milyon dolardan fazla fon toplamayı başarırken ve lansmanın bu yılın sonlarına doğru yapılması planlanıyor. 1990'ların popüler Tamagotchi oyunundan ilham alan PlayDoge (PLAY), kripto para birimindeki en yeni P2E çılgınlığı olarak konumlandırılıyor.

Ancak bu token, adından da anlaşılacağı gibi bir meme coin unsuruna sahip ve geniş pazar çekiciliği için onlarca milyar dolarlık sektörden yararlanıyor. PlayDoge'un başarısının formülü: nostalji, P2E, meme coinler ve platformun kendisi.

Ön satışını yalnızca bir hafta önce başlatmış olmasına rağmen PlayDoge token satın alanların yoğun talebi yatırımcıları projeye daha da çekiyor. PlayDoge, Tamagotchi'den esinlenen tasarımı nedeniyle diğer tüm kripto para birimlerinden ayrılıyor.  

Sanal bebek olarak bilinen Tamagotchi oyuncağı ilk çıkışının ardından 90'larda ün kazandı. Oyunun yaklaşık 82 milyon kopya satması, basit ama büyüleyici tasarımının bir kanıtı oldu. Kullanıcılar sanal hayvanlarına iyi bakıyor, onların yemek yediğinden, uyuduğundan ve eğlendiğinden emin oluyorlardı.

Ancak şimdi PlayDoge, denenmiş ve gerçek P2E konseptlerini oyuna dahil ederek işleri bir sonraki seviyeye taşıyor. Böylece PlayDoge token satın alan kullanıcılar sadece sanal hayvanlarına bakarak ve mini oyunları bitirerek PLAY ödülleri kazanabiliyor.

Daha sonra, ödüllerini nakde çevirme ve oyun içi satın alımları gerçekleştirebiliyorlar. Ancak ödülleri alabilmek için oyuncuların PLAY tokenine sahip olması gerektiğini unutmamak gerekiyor.

Bu da tokena olan talebin platformun popülerliğiyle doğru orantılı olduğu anlamına geliyor. Nostaljik cazibesi ve ödül kazanma fırsatıyla bu oyun, büyük bir hitin tüm özelliklerine sahip gözüküyor.

PlayDoge İçin Potansiyel Binance Listelemesi

PlayDoge etrafındaki coşkuya katkıda bulunan bir diğer bileşen de yakın zamanda piyasaya sürülmesine ve mükemmel kullanım durumuna ek olarak Binance ile olan ortaklığı. PlayDoge, BEP-20 token standardını kullanarak Binance'in özel merkezi olmayan blok zinciri Binance Smart Chain'de piyasaya sürülüyor.

Öte yandan, BSC'deki lansmanın Binance ekibiyle içeriden bir ilişkiye işaret ettiği ve bunun da gelecekte en iyi borsada listelenme şansını artıracağı söylentileri dolaşmaya başladı. PlayDoge'un yol haritasında “daha büyük CEX listeleri” derken Binance'e atıfta bulunuyor olması muhtemel görünüyor.

Meme coinlerin Binance’te listelenmesi yeni bir olay değil. Örneğin, Pepe coin, 2023’te çıkışından birkaç hafta sonra Binance’te piyasaya sürülürken, Book of Meme tanıtımından yalnızca iki gün sonra listelenmişti.

Binance'te listelendikten kısa bir süre sonra Pepe'nin piyasa değeri 1,8 milyar doları aştı ve Book of Meme, Binance'in listelemesi sayesinde 1 milyar dolarlık piyasa değerine en hızlı ulaşan kripto para birimi olmuştu. Bu nedenle hem kripto para topluluğu hem de kripto analistleri PlayDoge'un umut verici bir gelecek vadettiğini söylüyor.

PlayDoge’un Staking Getirileri

PlayDoge’un stake mekanizması da yatırımcıların risk iştahını kabartıyor. Projenin web sitesine göre yıllık getiri oranı (APY) bu haberin yazıldığı saat itibarıyla yüzde 145’in üzerinde. Stake edilen token sayısı da 126 milyonu geçmiş durumda. Ethereum (ETH) bloğu başına token ödüllerinin ise 17,88 PLAY olarak gerçekleşeceği görülüyor. Bu ödüllerin üç yıl boyunca ödeneceği bildiriliyor.

Öte yanda yıllık getirinin daha fazla token stake edildikçe azalması bekleniyor. Bu yüzden ilgili yatırımcıların erken davranması öneriliyor. PLAY token satın almak isteyenler web sitesi üzerinden BNB, USDT ve kart vasıtasıyla tokeni elde edebiliyor.

PlayDoge'un ön satış fiyatı şu anda 0,00503 dolar ancak iki gün içinde ya da toplanan fon 2,5 milyon doları geçtiğinde bu fiyat artacak.

İlgili Haberler