BIST 100 içinde 6 Haziran için GÜÇLÜ AL&SAT sinyali veren hisseler

BIST 100 içinde 6 Haziran için GÜÇLÜ AL&SAT sinyali veren hisseler

Borsa İstanbul'da 5 Haziran Mayıs kapanış fiyatları ile teknik göstergeleri 6 Haziran için "GÜÇLÜ AL", "GÜÇLÜ SAT" veren hisse senetleri

A+A-

Borsa İstanbul'da BİST 100 endeksi günü 13.61 puan ve yüzde 0.13 oranında düşüşle 10350.96 puandan tamamladı. 

Bu aşamada 10338 puandaki 21 günlük ortalamanın üzerindeki kapanış endekste toparlanma şansının sürdüğüne işaret ediyor. 

Gün içinde 10239 puana kadar gerileyen endeks, borsa işlemlerine ve kripto borsalarına getirilecek verginin gelirden alınacak bir vergi değil, yapılan işlemlerden alınacak düşük oranlı bir vergi olacağı yönünde açıklamaların gelmesiyle toparlanmaya başladı.  Bu haberlerin etkisiyle 10434 puana kadar tırmanan endeks buradan gelen kar satışları ile günü sınırlı bir kayıp yaşayarak tamamladı. 

Yarın ABD'den açıklanacak olan tarım dışı istihdam verisini bekleyen piyasalarda, tarım dışı istihdamda gözlenecek güçlü bir artışın borsalara olumsuz yansıyabileceği  endişesi ile yatırımcılar kar satışına gitmeyi tercih etti. 

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek vergi konusundaki açıklamasında "kripto ve hissede kazancı dayalı vergi öngörmüyoruz, çok sınırlı bir işlem vergisi gündemimizde" demişti. 

Borsa İstanbul'da 4 Haziran Mayıs kapanış fiyatları ile teknik göstergeleri 5 Haziran için "GÜÇLÜ AL", "GÜÇLÜ SAT" veren hisse senetleri

>> SONRAKİ SAYFA: BIST 100 Hisseleri İçinde Göstergeleri "GÜÇLÜ AL" Sinyali Veren İlk 10 Hisse

İlgili Haberler