Bitcoin 115 bin dolara, Ethereum 8 bin dolara çıkarsa XRP ne olur?

Bitcoin 115 bin dolara, Ethereum 8 bin dolara çıkarsa XRP ne olur?

Önde gelen bir piyasa gözlemcisi, Bitcoin'in 115 bin dolara ya da Ethereum'un 8.000 dolara ulaşması halinde XRP'nin yaklaşık sekiz kat kazanç sağlayabileceğini savunuyor.

A+A-

Kripto piyasası geçtiğimiz hafta Bitcoin'in son dört haftanın en yüksek seviyesi olan 64.000 $'ı aşmasıyla yükselişe geçti. Bu yenilenen iyimserlik, 2,01 trilyon dolardan bugün 2,21 trilyon doların üzerine çıkan küresel kripto piyasa değerine de yansıdı.

Başka bir deyişle, kripto piyasasına bir hafta içinde 200 milyar doların üzerinde giriş oldu. Bu gelişen piyasanın ortasında, analistler önde gelen kripto para birimleri için görünümlerini gözden geçiriyor ve piyasa duyarlılığı güçlendikçe XRP gibi varlıklar için umut verici bir gelecek öngörüyorlar. Tanınmış bir tüccar olan "Altcoin Moe" kısa süre önce birkaç varlık için tahminlerini güncelledi. X'te kısa süre önce yayınlanan bir gönderide Moe, XRP ve diğer 27 kripto para için fiyat tahminlerini paylaştı.

Bitcoin 115 bin dolara ve Ethereum 8 bin dolara yükseldi

Beklendiği üzere Bitcoin başı çekti ve tüccar Bitcoin için 115.000 $ fiyat noktasında tüm zamanların en yüksek seviyesini beklediğini belirtti. Raporlama sırasında Bitcoin sadece 63,193 dolar seviyesindeydi. 115 bin dolarlık hedefe ulaşılması, önde gelen kripto para biriminin devam eden boğa piyasasında %81 oranında daha fazla büyümesini gerektirecek.

Bu arada altcoin kralı Ethereum'a gelince beklenti daha da yüksek. Moe, özellikle Ethereum'un bu boğa koşusunda 8.000 $ 'lık bir fiyata ulaşabileceğini öngördü. Bu, mevcut fiyatı olan 2.573 dolardan %210'un üzerinde bir getiri anlamına gelecek.

Özellikle, Bitcoin ve Ethereum için bu hedeflerin bu boğa koşusu için gerçekçi tahminler olduğunu vurguladı. Bu tüccar, Bitcoin ve Ethereum için umut verici görünümler çizerken, bu konuda XRP gibi en iyi altcoinler için daha da iyi bir gelecek öngörüyor.

Bitcoin 115 Bin Dolara, Ethereum 8 Bin Dolara Ulaştığında Öngörülen XRP Fiyatı

Moe, bu sezon XRP için gerçekçi hedefin 5 $ olduğunu belirtti. XRP bugün itibariyle yaklaşık 0,5908 $ değerinde. Bu 5 dolarlık görünüm, mevcut fiyatlardan %745'lik devasa bir sıçrama anlamına geliyor.

Esasen Moe, Bitcoin'in %81'lik bir artışla 115 bin dolarlık yeni bir ATH'ye yükselmesiyle XRP'nin daha övgüye değer bir büyüme göstereceğini ve yaklaşık sekiz kat fiyat artışı göreceğini tahmin ediyor.

Son boğa koşusunda Bitcoin'in kümülatif olarak %721'lik bir büyüme kaydettiğini belirtmek gerekiyor. XRP büyük ölçüde benzer bir büyüme yaşadı ve boğa koşusu 1,96 $ 'da dirençle karşılaştığında% 942'lik bir kazanç kaydetti.

Bu kazanç övgüye değer olsa da, XRP meraklıları XRP'nin daha da iyi performans göstereceğine inanıyor, ancak o sırada SEC davası birçok kişiyi XRP'den korkuttu. Bununla birlikte, bu dava sona erdi ve XRP'nin 2017'ye benzer şekilde bir kez daha patlaması bekleniyor.

Ayrıca Moe, 125 $ hedefiyle Chainlink (LINK), 1.000 $ hedefiyle Binance Coin (BNB) ve 300 $'a ulaşmasını beklediği Avalanche (AVAX) gibi diğer üst düzey altcoinlerde de yükseliş öngördü.

* Yatırım tavsiyesi içermez

İlgili Haberler