Bitcoin 50 bin doların altına düşerse fırsat sunacak 3 altcoin

Bitcoin 50 bin doların altına düşerse fırsat sunacak 3 altcoin

Bitcoin 50.000 doların üzerinde tutunmaya çalışıyor. Solana (SOL), Pepe Coin (PEPE) ve Chainlink (LINK) gibi altcoinlerin satın alınması için potansiyel fırsatlar ortaya çıkıyor.

A+A-

Satın Alınacak Altcoinler: Bitcoin fiyat yörüngesi, geçen hafta sonu 50000 doların üzerinde dengelenmeye çalıştığından beri durgun seyrediyor. Uzun fitilli nötr bir mum yansıtan günlük grafik, alıcılardan satıcılara bu varlığı yönlendirmek için net bir gösterge olmadığını gösteriyor.

Coinglass verilerine göre, 96.521 kripto tüccarı tasfiye edildi ve toplam 425,37 milyon dolar tutarında likidasyonla sonuçlandı. Bitcoin (BTC) 190 milyon dolarlık likidasyonla karşı karşıya kalırken, Ethereum (ETH) 94 milyon dolarlık likidasyon gördü.

Ayrıca WuBlockchain, Alman hükümetinin yaklaşık 915,3 milyon dolar değerindeki 16.038,7 BTC'yi borsalara ve piyasa yapıcılara aktardığını bildirdi. Bu önemli hareket, 19 Haziran'da başlayan ve hükümetin 1.527,9 milyon dolara eşdeğer toplam 26.071 BTC transfer ettiği daha büyük bir satışın parçası.

Şu anda, bu işlemlerle ilişkili adres, yaklaşık 1,32 milyar dolar değerinde 23.788 BTC tutuyor. Buna ek olarak, ABD hükümeti ve artık feshedilmiş olan Mt. Gox borsaları BTC varlıklarını daha da tasfiye etmeye hazırlanıyor. Bu koordineli satış, Bitcoin için arz baskısının artmasına ve fiyatının 50000 $'a çıkmasına neden olabilir. Potansiyel düşüşün ortasında, kenara çekilen tüccarlar Solana (SOL), Pepe Coin (PEPE) ve Chainlink (LINK) gibi satın almak için Altcoinleri düşünebilirler.

Solana (SOL)

Solana, merkezi olmayan uygulamalar (dApps) ve kripto para birimleri için tasarlanmış yüksek performanslı bir blok zinciri platformu. Hızlı, güvenli ve ölçeklenebilir blok zinciri çözümleri sunmayı amaçlıyor.

Ethereum'un ardından Solana coin, Borsa Yatırım Fonlarının (ETF'ler) potansiyel lansmanı için bir sonraki en iyi varlık. Solana tabanlı ETF'ler için büyük varlık yönetim şirketlerinden gelen son S-1 dosyalamasıyla SOL fiyatı 122 $ 'da aktif talep baskısı gösteriyor. Yatay seviye, üçgen desen oluşumunun destek eğilim çizgisine yakın. Solana fiyatı şu anda 137,5 $ 'dan işlem görürken, piyasa değeri 63,6 Milyar $' da tutuyor. Üçgen direnç trend çizgisinden potansiyel bir kırılma, yükseliş rallisini 210 $ 'a ve ardından 326 $' a çıkarabilir.

Pepe Coin (PEPE)

Pepe Coin (PEPE), popüler internet meme karakteri Kurbağa Pepe'den esinlenen Ethereum tabanlı bir meme coin.

PEPE fiyatında devam eden düzeltme, bayrak formasyonu oluşumunun iki trend çizgisi içinde kesinlikle yankılanıyor. Formasyonun, alıcıların yeniden güç kazanması için kısa bir karşı trend hareketine yol açtığı biliniyor. Bugün, PEPE fiyatı alt trend çizgisinden %12,2 yükselerek 0,0000095$'dan işlem görürken, piyasa değeri 3,88 Milyar $'a yükseldi. Formasyonun devam etmesi halinde, PEPE fiyatının yükseliş trendinin devam ettiğine işaret etmesi için üst trend çizgisini aşması gerekiyor. Kırılma sonrası ralli, PEPE alıcılarını son yüksek seviye olan 0,00001745'u aşmaları ve fiyat keşif moduna girmeleri için destekleyebilir.

Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK), çeşitli blok zincirlerindeki akıllı sözleşmelerin gerçek dünya verileri ve harici API'lerle güvenli bir şekilde etkileşime girmesini sağlayan merkezi olmayan bir oracle ağı. Chainlink protokolünün yerel kripto para birimi olan LINK, 12,9 $'dan işlem görürken, piyasa değeri 7,86 Milyar $.

Şu anda, 12,2 $, LINK fiyatının büyük bir düşüşü önlemesi için ana destek olarak duruyor. Bu zeminden potansiyel bir geri dönüş, %25,5'i yukarı çekerek 16,2 $'lık genel trend çizgisine meydan okuyabilir. Düşen trend çizgisinden potansiyel kopuş, alıcıların bu varlık üzerindeki kontrolünü yeniden kazanması ve 20 $'ın üzerindeki yüksek zemini geri kazanması için çok önemli.

Düşüş eğilimi devam ederken, varlık mevcut 55000 $ desteğini kaybetmeye ve 50000 $ psikolojik seviyesine doğru ilerlemeye hazırlanıyor. Bununla birlikte, genişletilmiş düzeltme, satın almak için altcoin arayan dip alıcılar için en iyi fırsatlardan birini sunabilir.

İlgili Haberler