Bitcoin dirence takıldı, ADA Coin ayakta kalma mücadelesi veriyor

Bitcoin dirence takıldı, ADA Coin ayakta kalma mücadelesi veriyor

Son günlerde dalgalı bir seyir izleyen Bitcoin dirençle karşılaşırken ADA Coin ise zorlu bir mücadele veriyor.

A+A-

Bitcoin (BTC) dalgalı hareketlerini sürdürerek 65.000 $ direncini ikinci kez aşamadı. Kripto piyasalarında genel olarak olumlu bir görünüm olmasına rağmen, üçüncü çeyrek performansı tarihsel olarak yılın en zayıf dönemi oldu. BTC, umut verici birkaç gelişmeye rağmen sakinliğini koruyor.

ADA Coin Neden Mücadele Ediyor?

ADA Coin, kısa süreliğine aştığı ancak hızla kaybettiği 0,4 $'lık dirençle karşılaştı. MVRV oranının satış bölgesine doğru hareket etmesi de bu performansı etkiledi. Yatırımcılar dördüncü çeyrek için iyimser bir bakış açısına sahip olsa da, kripto piyasasındaki genel zayıflık Eylül ortasına kadar devam edebilir.

PCE Verileri Kriptoyu Etkileyecek mi?

Cuma günü açıklanacak olan PCE verileri, beklenmedik bir düşüşü tetikleyebilir. ADA Coin için 30 günlük MVRV oranı %11,4'e ulaştı, burada %8 ila %18 aralığı tipik olarak yatırımcılar için bir satış sinyali. Şu anda bu oran %5,4'e gerilemiş durumda.

Yatırımcılar için Temel Çıkarımlar

Yatırımcıların aşırı kötümser olmadığını gösteren vadeli işlemlerdeki pozitif fonlama oranına rağmen, BTC şu anda 63.400 $ seviyesinde ve çoğu altcoin kırmızı renkte. İşte yatırımcılar için bazı kritik noktalar:

  • BTC'nin 65.000 $'ı geçememesi, 60.000 $'a kadar potansiyel bir geri çekilmeye işaret ediyor.
  • ADA Coin'in rakiplerine ayak uyduramaması uzun vadeli bir soruna işaret edebilir.
  • ADA Coin 0,37 doların altına düşerse, bir sonraki destek seviyesi olarak 0,34 doları hedefleyebilir.
  • BTC'nin 65.000 $ ve ADA Coin'in 0,4 $'ı aşan üçüncü bir girişimi 0,44 $'ı hedefleyebilir.

Şubat ayının sonundan bu yana, ADA Coin tutarlı bir düşüş eğiliminde. Buna karşılık, rakipleri önemli yükseliş girişimlerinde bulundu. Bu durum, Charles Hoskinson'ın ağı beklendiği gibi ilerletememesine bağlanıyor. Vasil gibi önemli yükseltmelere rağmen, ağ yaygın olarak kullanılan protokollerden yoksun ve bu da artan rekabetin ortasında makul bir zayıflığa neden oluyor.

ADA Coin'in rekabetçi bir ortama ayak uydurma mücadelesi, uzun vadede önemli bir zorluk teşkil ediyor. Fiyat 0,37 doların altına düştü ve bu desteğin altına inerse 0,34 doları hedefliyor. BTC'nin mevcut zayıflığı ile birleştiğinde, bu ADA Coin'in boğaları için kasvetli bir kısa vadeli görünüm veriyor.

Bununla birlikte, BTC 65.000 $'lık üçüncü bir girişimde bulunursa ve ADA Coin fiyatı 0,4 $'ı aşarsa, 0,44 $'ı hedefleyebilir.

İlgili Haberler