Bitcoin ETF'lerine önemli girişler olurken Ethereum tam tersini yaşıyor

Bitcoin ETF'lerine önemli girişler olurken Ethereum tam tersini yaşıyor

Bitcoin ETF'leri haftalık giriş serisini tamamlarken, Ethereum ETF'leri tam tersini yapıyor.

A+A-

23 Ağustos'ta, Ethereum ve Bitcoin ETF'lerinin performansına ilişkin son veriler önemli hareketleri vurguluyor.  Popüler bir zincir içi analiz sağlayıcısı olan Lookonchain, Bitcoin ETF'lerinin önemli girişlere tanık olduğunu, Ethereum ETF'lerinin ise çıkışlar yaşadığını ve bunun da kripto ile ilgili mevcut çeşitlendirilmiş yatırımcı duyarlılığına işaret ettiğini açıkladı. Analiz firması, bu ETF'lerle ilgili ayrıntıları sağlamak için resmi sosyal medya hesabına başvurdu.

Bitcoin ETF'leri söz konusu olduğunda Lookonchain, 992 BTC'ye kadar bu pazara girildiğini kaydetti. Bu, yaklaşık 60,84 milyon $ değerinde pozitif bir net akış anlamına geliyor. Akışlardaki bu artışın, Bitcoin ile ilgili finansal ürünlere yönelik yatırımcı ilgisinin arttığına işaret ettiğini de sözlerine ekledi.

iShares Bitcoin ETF, bu olumlu eğilime kayda değer bir katkıda bulundu. Borsa yatırım fonu yaklaşık 76,8 milyon dolarlık önemli bir giriş kaydetti. İlgili giriş nedeniyle, iShares'in Bitcoin varlıkları büyük ölçüde arttı. Şu anda, iShares'in yaklaşık 352.843 BTC'lik şaşırtıcı bir miktara sahip olduğu bildiriliyor. Bu rakam 21,65 milyar dolara kadar çıkıyor. IShares'in BTC birikiminin yanı sıra BTC ETF'lerindeki genel iyimser akış, yükseliş görünümünü yansıtıyor. Yatırımcılar potansiyel olarak Bitcoin'i portföyleri için uygun bir varlık olarak görüyor.

Bu gelişmenin aksine, Ethereum ETF'leri olumsuz bir eğilim ifade etti. Lookonchain'den alınan rapora göre 4.972 ETH Ethereum, ETF sektöründen ayrıldı. İlgili seviye yaklaşık 13,23 milyon $'lık bir düşüşe işaret ediyor. Grayscale'in Ethereum Trust'ı (ETHE) büyük çıkışlar yaşadı. Bu bağlamda, 11.885 ETH'nin onu terk ettiğini gördü. Bu miktar 31,61 milyon dolara eşittir. Lookonchain'e göre, çıkıştan bağımsız olarak, borsa yatırım fonu yaklaşık 1.830.266 ETH'lik (4,87 milyar dolara eşit) büyük bir rezerv tutuyor.

Etiketler : , , ,
İlgili Haberler