Bitcoin Fed tutanaklarının ardından yeniden 60 bin doların üzerinde

Bitcoin Fed tutanaklarının ardından yeniden 60 bin doların üzerinde

Bitcoin 60 bin doların üzerine çıktı, teknik göstergeler hizalandıkça Bitcoin yeni seviyelere yükselme hazırlığında.

A+A-

BTC'nin fiyatı son 24 saat içerisinde %4,3'lük bir artışla 61.009,87 $'a yükseldi. Para birimi şu anda piyasa değeri açısından ilk sırada yer alıyor ve bir önceki güne göre 1,2 T $ seviyesinde bulunuyor. Bu da yüksek yatırımcı ilgisini ve mükemmel piyasa katılımını gösteriyor.
Bir günlük grafik, Bitcoin'in fiyatlarının istikrarlı bir şekilde yükselmesiyle olumlu bir eğilimi temsil ediyor. Bitcoin, 58.460 $ gibi düşük bir fiyattan başlayarak bir miktar dalgalanma yaşadı, ancak nihayetinde 60.000 $ işaretini aşan ve 61.009,87 $'dan kapanan bir ivme kazandı.

Bu fiyat hareketi, yatırımcılar arasında artan güvenin açık bir göstergesi, çünkü Bitcoin'in hakimiyeti, genel kripto pazarında% 56,1'de olduğu gibi sektörde güçlü bir duruş olmaya devam ediyor. Buna ek olarak Ethereum %15'lik bir üstünlüğe sahip ve bu da Bitcoin'in lider konumunu daha da vurguluyor. Tüm kripto sektörünün piyasa sermayesi şu anda 2,15 trilyon dolar seviyesinde olduğundan, Bitcoin'in performansı genel ekonomi hissiyatını yönlendirmede önemli.
Teknik analiz açısından, Bitcoin'in grafiğindeki simetrik üçgen yapı, olası bir kırılmaya işaret eden kritik bir formata işaret ediyor. X, A, B, C ve D olarak etiketlenen noktalarla işaretlenen bu yapı aynı zamanda kilit destek ve direnç seviyelerini de vurguluyor.

screenshot_1-133.jpgFiyat şu anda 60.913 $ civarında seyrediyor ve gün için %2,38'lik bir artış gösteriyor. Genellikle tepe noktasına yaklaşırken bir kırılmadan önce bir konsolidasyon dönemiyle ilişkilendirilen simetrik model, Bitcoin 65.000 $ civarındaki kritik direnç seviyesine yaklaşırken, tüccarlar fiyatı yükseltebilecek potansiyel bir hareketi yakından izliyor.


İlgili Haberler