Bitcoin fiyatları Orta Doğu'da yanan ateşin harlanmasıyla düşüşe geçti

Bitcoin fiyatları Orta Doğu'da yanan ateşin harlanmasıyla düşüşe geçti

Bitcoin fiyatları Orta Doğu'da yükselen gerilimle birlikte 61 bin dolara düştü.

A+A-

Orta Doğu'daki gerilim artarken Bitcoin fiyatı 61.000 $ seviyesine geriledi ve ETH 2.500 $'ın altına düştü. Bu durum 155.000 hesabın 533 milyon $ tutarında tasfiye edilmesine yol açarken, uzun emirler 451 milyon $ tutarında tasfiye edildi.

En büyük tasfiye 12,6646 milyon dolarlık tek bir BTC/USDT Binance işleminden geldi.

Boğa Koşusu Başlamadan Bitti mi?

Kripto analistleri piyasa için sırada ne olduğunu tartışırken, birçok doğru tahminiyle bilinen analist Doctor Profit bir açıklama yaptı. Dün, BTC fiyatının 63.400 $ seviyesinden sıçramasını bekliyordu. Bunun yerine, BTC fiyatı şimdi 61.000 $ bölgesine düştü. 

Doctor Profit 60.000 - 61.000 $ bölgesinin BTC için büyük destek olduğunu belirtiyor. Temel hareketli ortalamaların, likiditenin ve OI/Spot oranı emirlerinin hepsinin bu bölgede olduğunu ve perakende satışların burada panikle satılmasını beklediğini söylüyor.

Savaşın kripto piyasasını etkilemeyeceğini ve M2 parası akmaya başladığında muazzam yeni likiditenin piyasayı çok daha yüksek seviyelere pompalayacağını söylüyor. Doctor Profit ayrıca Bitcoin'in piyasa değerinin 8 trilyon dolara ulaşacağı 2026 yılına kadar BTC fiyatının 550.000 $'lık bir seviyeye ulaşmasını bekliyor.

Son olarak Doctor Profit, büyük bir çöküşün olası olmadığını ve önümüzdeki birkaç ay içinde bunun tam tersinin yaşanacağını belirtiyor.

Son olarak Doctor Profit, yatırımcılara rahatlamalarını ve panik yapmamalarını tavsiye ediyor. Bunu bir yükseliş birikim aşaması olarak adlandırarak, FUD niyetlerinden kaçınmayı veya satış baskısına boyun eğmemeyi teşvik ediyor.

İlgili Haberler