Bitcoin İçin Çılgın Tahmin! BTC Alternatifi Bu Coinlere Rağbet Artıyor

Bitcoin İçin Çılgın Tahmin! BTC Alternatifi Bu Coinlere Rağbet Artıyor

Ön satış kısa bir süre önce başlamasına rağmen 1,2 milyon dolardan fazla 99Bitcoins token satın alımı gerçekleşti

A+A-

Twitter'ın eski CEO'su, şu anda birçok kripto para girişiminin kurucusu ve destekçisi olan Jack Dorsey, Bitcoin'in (BTC) 2030 yılına kadar 1 milyon dolarlık bir değere ulaşacağına inanıyor. Dorsey, 2015'ten 2021'e kadar sosyal medya platformunun lideri olarak görev yaptığı süre boyunca kripto paralara büyük duydu ve şu anda kendini tamamen sektöre adamış durumda.

Dorsey, yaptığı bir röportajda sorulan Bitcoin fiyat tahmini için "Emin değilim. En azından bir milyonun üzerinde. Ben bu sayıyı aşacağına ve ötesine geçeceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Jack Dorsey'in bu perspektifi, Bitcoin'in söz konusu zaman diliminde 1,5 milyon dolara ulaşabileceğini öngören Cathie Wood gibi sektörün önde gelen diğer isimleriyle de örtüşüyor.

Eski CEO’nun bu sözleri kripto para topluluğunda heyecan yaratırken BTC alternatifi 99Bitcoins ve Dogeverse tokenlere olan ilgiyi de artırdı.

Yatırımcılar 99Bitcoins ile Yeni Bir Kripto Para Eğitimi Çağına Girmeye Hazırlanıyor

99Bitcoins (99BTC), Bitcoin ve diğer kripto para birimleri hakkında bilgi edinmek için basit bir platform sağlayarak yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Ön satış kısa bir süre önce başlamasına rağmen 1,2 milyon dolardan fazla 99Bitcoins token satın alımı gerçekleşti.

Bu token, kripto para sektöründe tanınmış bir web sitesi olan, blok zinciri eğitimini daha erişilebilir ve anlaşılması kolay hale getirme konusundaki kararlılığıyla popülerlik kazanan 99Bitcoins tarafından destekleniyor.

99Bitcoins YouTube kanalının 700 binden fazla, web sitesinin ise 2,8 milyondan fazla abonesi bulunuyor ve "Bitcoin Nedir" ve "Kendi Bilgisayarınızı Kullanarak Nasıl Bitcoin Madenciliği Yaparsınız" konulu videoları milyonlarca kez görüntülendi.

Projenin ana hedefi öğrenerek kazandırmak. Katılımcılar öğrendikçe 99Bitcoins tokenleri kazanacak ve bu tokenler premium içerik, indirimler ve özel etkinliklere erişim ile takas edilebilecek. Bu ödül sistemi, gerçek dünyadan faydalar sunarak eğitim deneyimini geliştirmeyi hedefliyor.

Kullanıcılar 99Bitcoins web sitesindeki dersleri, sınavları ve interaktif kursları tamamlayarak cüzdanlarına doğrudan 99BTC token şeklinde ödüller alacaklar.

Ayrıca, token sahiplerine stake etme şansı da sağlıyor. 99Bitcoins token satın alıp uzun süre elinde tutan yatırımcılar, şu anda yüzde bin 400’den fazla cazip yıllık yüzde getirileri (APY'ler) alacaklar. Stake edilen 99BTC token sayısı arttıkça, bu rakam doğal olarak düşecek. Yatırımcılar bu teşvikleri güvence altına almak için hevesle piyasaya erken girmeye çalışıyorlar.

Öte yandan öemli bir airdrop kampanyasının başlatılması, 99Bitcoins tokeni çevreleyen coşkuyu da artırdı. 99BTC ekibi, topluluğun 99 şanslı üyesine 99 bin 999 dolar değerinde Bitcoin'den oluşan olağanüstü bir hediye sunuyor.

Bu airdrop'a ek olarak, 99Bitcoins tokenin arz yapılandırması da övgü alıyor. Projenin teknik dokümanında belirtildiği üzere, dolaşımdaki maksimum token sayısı 99 milyar olacak ve bu tokenlerin yüzde 10,5'i ön satış müşterileri için ayrılacak.

Cömert bir yüzde 14'lük kısım staking ödüllerine ayrılırken, yüzde 44,5'lik kısım topluluk teşvikleri ve proje büyüme fonları için kullanılacak. Bu düşünceli tokenomik yapı, önemli airdrop ile birlikte yatırımcıları heyecanlandırıyor.

Dogeverse’i Satın Almak İçin Zaman Daralıyor

Meme coin’ler hem ön satış yatırımcıları hem de düzenli yatırımcılar arasında önemli bir popülerlik kazanırken sonuncusu olan Dogeverse (DOGEVERSE) büyük ilgi gördü. Projede 13 milyon dolardan fazla Dogeverse token satın alımı gerçekleşti. Dogecoin'in viral başarısından ilham alan bu yeni kripto paraselefinin olağanüstü büyümesini sadece taklit etmekle kalmayıp aşmaya da hazır görünüyor.

Yatırımcılar, 0,00031 dolarlık avantajlı fiyattan token elde etmek için piyasaya erken girme konusunda büyük bir heves gösterdi. Projenin yol haritası, önümüzdeki aylarda merkeziyetsiz borsalarda (DEX'ler) DOGEVERSE listeleme niyetlerini özetliyor. Ayrıca geliştirme ekibi, projenin gelecekte merkezi borsalarda (CEX'ler) listelenmesini içerebilecek iddialı gelecek hedeflerini de açıkça sunuyor.

DOGEVERSE'in lansmanına ilişkin heyecan, token arzının yüzde 15'ini ilk alıcılara tahsis eden ve 30 milyar DOGEVERSE tokene tekabül eden ön satış düzenlemesiyle daha da artmış durumda.

Buna ek olarak ekip, token arzının yüzde 10'unu özellikle merkeziyetsiz borsalarda (DEX'ler) likidite sağlamak için ayırdı. Bu stratejik manevra, potansiyel olarak Dogeverse'i bir meme coin'in ilk çıkışı için benzersiz bir likidite derecesine ulaşmasını sağlayacak şekilde konumlandırıyor.

Dogeverse'in bu kadar ses getirmesinin ardındaki temel etken, çoklu zincir stratejisi. Tek bir blok zinciriyle sınırlı tipik meme coin’lerin aksine Dogeverse, kapsamlı birlikte çalışabilirliği vurguluyor. Ethereum, Solana ve Base dahil olmak üzere altı farklı zincirde piyasaya sürüleceği bildiriliyor.

Düşük ücretler ve Wormhole gibi çapraz zincir köprüleme teknolojisi sayesinde, yatırımcılar $DOGEVERSE tokenlerini bu farklı zincirler arasında hızlı bir şekilde transfer edebiliyorlar.

Dogeverse, çoklu zincir özelliklerine ek olarak, sahiplerinin pasif ödüller kazanmasını sağlayan bir stake protokolüne de sahip. Yıllık getirisi yüzde 63'e ulaşan 25,3 milyar DOGEVERSE tokeni halihazırda stake edilmiş durumda. Sonuç olarak, çoklu zincir mimarisi ve stake etme teşviklerinin bu birleşimi Dogeverse'i rakiplerinin çoğundan önde konumlandırıyor.

İlgili Haberler