Bitcoin İçin Ocak Tahmini 130 Bin Dolar! BTC Alternatif Bu Coinler Ralliye Hazır!

Bitcoin İçin Ocak Tahmini 130 Bin Dolar! BTC Alternatif Bu Coinler Ralliye Hazır!

BTC’nin 130 bin hedefe ulaştıktan sonra düşüş eğilimi gösterme ihtimalinin bulunduğu belirtiliyor. 

A+A-

Kripto analist Xanrox'un teknik analizine göre Bitcoin fiyatı, önümüzdeki birkaç ay içinde 130 bin dolar seviyesine ulaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ancak BTC’nin 130 bin hedefe ulaştıktan sonra düşüş eğilimi gösterme ihtimalinin bulunduğu belirtiliyor. 

 

Popüler analiz araçlarından olan Fibonacci araçları ve Elliot dalga teorisini kullanan Xanrox, BTC’nin 130 bin dolar seviyesine çıkabileceğini ancak 60 bin dolara keskin bir geri çekilme yaşayabileceğini de öne sürdü. Xanrox’un bu analizi BTC yatırımcısını heyecanlandırırken düşük fiyatlardan Pepe Unchained token satın alma şansı sunan ön satış da 20 milyon doları aşarak gündeme damga vurdu. 

 

Xanrox’un analizine göre BTC, Ağustos ayında 49 bin dolara düştükten sonra 5. Elliot Dalgası’nı başlattı. Bu, Bitcoin fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasıyla birlikte, 3. Dalga sırasında görülen dramatik yükselişin ardından bir konsolidasyon dönemi görevi gören 4. Dalganın sonunu işaret ediyordu. Şimdi gözler, son dalganın başlamasıyla birlikte Bitcoin'in ne kadar yükseğe tırmanabileceğine çevrildi.

 

BTC’nin 130 bin dolarlık hedefi için Ocak 2025’i işaret eden Xanrox, bu durumun gerçekleşmesinin hemen ardından lider kriptonun hızla 60 bin dolara gerileyebileceği konusunda da uyardı. Yatırımcılar BTC’nin bu kadar uçlarda gezmesi beklenen performansı ile ilgili tedirginlik yaşarken düşük fiyatlı ve gelecek vadeden alternatiflere yöneldi. 1 doların altında yatırım şansı sunan ön satış coinlerinden Pepe Unchained ve Crypto All-Stars, en çok tercih edilen projelerden oldu. 

Pepe Unchained 20 Milyon Doları Aştı - Proje Ekibi Müjdeyi Verdi

PEPE’ye seviye atlatan Katman-2 projesi Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 20 milyon doları aştı. Ön satışın gösterdiği başarıyı topluluğu ile kutlamak isteyen proje ekibi, yeni özelliğin duyurusunu yaptı. 

 

Ön satışa gösterilen yoğun ilgi sayesinde 20 milyon doları aşan projenin X hesabından yapılan duyuruda, Pepe Unchained Katman-2’nin büyümesi ve merkeziyetsiz dünyadaki elit projelerden biri olması için geliştirilen geliştirici hibe programının müjdesi verildi. 

 

Hibe programı kapsamında blok zinciri ile ilgili fikirlerini gönderen geliştiricilerin, çalışmaları için ödüllendirileceği bilgisi yer aldı. Proje sayfasına eklenen FWB başlıklı sekmede detayları paylaşılan hibe programı, X topluluğu tarafından da heyecanla karşılandı. 

 

Topluluk faydasını öne koyan ve popüler meme coin PEPE’yi kendi zincirine kavuşturan PEPU coin ön satışı halen devam ediyor. Mevcut aşamda yatırımcılar, 0,0103 dolar ödeyerek düşük fiyatlardan PEPU coin satın alabiliyor. Borsa listelemelerine doğru emin adımlarla ilerleyen PEPU coinin, Binance gibi büyük borsalarda listelenme ihtimalinin yüksek olduğu söyleniyor. Staking ödülleri ile yatırımcıları destekleyen proje ekibi, yeni devreye aldığı hibe programı ile de bu desteği artırıyor. Hibe programının başvurularına proje sayfası üzerinden erişilebiliyor. 

Crypto All-Stars İle Meme Coin Staking Geliyor

Şaka amaçlı geliştirilen ve genelde viral popülerlik sayesinde kazanç sağlayan meme coin projeleri, yavaş yavaş yerini işlevsellik sunan coinlere bırakıyor. Çoklu işlevselliği merkezine alan Crypto All-Stars token ön satışı, tam da bu sebeple yoğun ilgi görüyor. İndirimli fiyatlardan Crypto All-Stars token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar, 2,5 milyon dolara dayanıyor. 

 

Bileşik staking mekanizması ile dünyanın ilk meme coin staking projesi olan Crypto All-Stars, MemeVault isimli bir platform ile meme coin sektöründe devrim yapmaya hazırlanıyor. Yatırımcıların farklı blok zincirleri üzerinde yer alan meme coinleri stake etmesine olanak tanıyan platform, topluluk faydasını merkezine alıyor. 

 

MemeVault ile yatırımcılar, dilediği meme coini stake ederek ödül kazanabiliyor. Varlıklarını pasif bir şekilde tutmak istemeyen kripto meraklıları, çok zincirli bir meme coin staking deneyimi sunan platforma ilgi gösteriyor. Projenin teknik analiz dokümanına göre stake edilmeye uygun tokenler arasında Pepe, Dogecoin, Shiba Inu, Floki Inu, Brett, Mog Coin, Milady, Turbo, Toshi, Coq Inu ve Bonk gibi meme coinler yer alıyor.

 

Crypto All-Stars projesinin sundukları bununla bitmiyor. Projenin native tokeni olan STARS token sahipleri, staking ödüllerini üç katına kadar artırma şansı elde ediyor. Borsa listelemeleri sonrasında ralli yapması muhtemel görülen STARS token ayrıca staking ödülleri ve yüksek APY ile de yatırımcılardan alkış alıyor.

 

Çok sayıda fayda sağlayan STARS token, aşamalı bir ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. Her bir aşamada token fiyatı artırıldığından erken yatırımcıların borsa listeleme anındaki potansiyel kazancı daha yüksek oluyor. 

 

Mevcut aşamada STARS token, 0,0015067 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Proje sayfasında yer alan geri sayım aracına göre fiyat artışına 1 gün kadar bir süre bulunuyor. Yatırımcılar dilerse STARS token mevcut oranıyla yüzde 614 APY ile stake ederek pasif gelir elde edebiliyor. 

 

Projeye yatırım yapmak isteyenler, ETH, USDT, BNB ve kart işlemlerinin yanı sıra FLOKI, SHIB, PEPE ve DOGE ile de Crypto All-Stars token satın alabiliyor.