Bitcoin Yatırımcılarına AB Vatandaşlığı Geliyor! Bitcoin Yatırımıyla AB Vatandaşlığı Nasıl Alınır?

Bitcoin Yatırımcılarına AB Vatandaşlığı Geliyor! Bitcoin Yatırımıyla AB Vatandaşlığı Nasıl Alınır?

Yatırımcılar, yalnızca Bitcoin'e yatırım yaparak bu vizeye sahip olabiliyorlar

A+A-

 

Kripto paraların benimsenmesi artık AB vatandaşlığı almaya doğru gidiyor. Unbound Fund'ın kurucu ortağı ve CEO'su Alessandro Palombo, X'te Bitcoin'e (BTC) yatırım yapmanın yatırımcıların Portekiz vatandaşlığı almasını sağladığını açıkladı.

https://twitter.com/0x_ale/status/1815683546670858685

Fon aracılığıyla 500 bin euro (yaklaşık 542 bin dolar) değerinde Bitcoin'e sahip olan yatırımcılar, beş yıllık bir ikamet programı olan Portekiz'in Altın Vize Programına hak kazanabilecekler. Bunun sonucunda da AB vatandaşlığı alabilecekler.

Unbound Fund, hem güvenlik hem de basitlik sağlayan çeşitli temel özelliklerle tasarlandı. Yatırımcılar, yalnızca Bitcoin'e yatırım yaparak bu vizeye sahip olabiliyorlar. Güvenlik ve istikrarı daha da artırmak için fon, BlackRock ETF'lerine yapılan yatırımları da içeriyor. Bu ETF'ler güvenilirlikleriyle biliniyor ve genellikle kripto paralarla ilişkilendirilen oynaklığa karşı bir tampon görevi sağlıyor.

Bu fon sadece Portekiz'in uluslararası yatırımcılar için cazip ikamet seçeneklerini değil aynı zamanda BTC'nin değişen kullanımını da vurguluyor.

Milyoner iş insanı Mark Cuban da son zamanlarda Bitcoin'in bir dünya rezerv varlığı olma yolunda olabileceğini ima etmişti.

Bitcoin yatırımıyla AB vatandaşlığı nasıl alınır sorusuna cevap verdikten sonra hem Bitcoin yatırımcılarının hem de balinaların yeni gözdesi WienerAI’ı da markaj altına alalım.

7,5 Milyon Dolardan Fazla Fon Alan WienerAI’ın Ön Satışının Bitmesine Son 5

Yaratıcı yapay zekâ destekli alım satım botu ve meme coin WienerAI (WAI), ön satışı boyunca 7,5 milyon doların üzerinde para topladı. Yatırımcılar bitiş düdüğüne kısa süre kala WienerAI token satın almaya devam ediyor.

Ön satışın kapanmasına sadece 5 gün kaldı, dolayısıyla bu, yatırımcıların en düşük giriş fiyatıyla Sosis Ordusu'na katılmaları için son fırsat. Borsalarda listelemeden önce bu, yatırımcıların 0,00073 dolar gibi indirimli bir fiyattan WienerAI token satın almaları için son şans olarak görülüyor.

Yatırımcılar ön satışta ETH, BNB veya USDT ile tokeni satın alabiliyor. Şu anda herhangi bir kriptoya sahip değillerse, tokenleri bir banka veya kredi kartı ile de elde edebiliyorlar.

WienerAI token satın alan ön satış yatırımcıları, yüzde 140’tan fazla APY'lik staking teşvikleri ile fazla token elde edebiliyorlar. Stake özelliğine gösterilen yoğun ilgi, ön satış devam ederken bile şimdiye kadar 7,3 milyardan fazla tokenin stake edilmesiyle gösterildi.

Meme Coin’lere Sohbet Botu İle Güçlü Rakip

Bir meme coin’den daha fazlası olan WienerAI (WAI), meme potansiyeli için bir sosis köpek maskotunun üstünde yapay zekayı kripto alım satımıyla birleştiren devrim niteliğinde bir AI alım satım botu.

Yeni başlayanlar için kolay olacak şekilde tasarlanan WienerAI botu, yatırımcılara piyasada avantaj sağlamak için tahmin teknolojisini kullanarak anlaşılır bir arayüz sunuyor.

WienerAI'nin sohbet botu arayüzünü kullananlar, etkileşim yoluyla objektif analiz ve tavsiyeler alıyor, böylece eğitimli alım satım kararlarına olanak sağlıyor. Ekip bu nedenle WienerAI'yi kripto paraların ChatGPT'si olarak adlandırıyor.

WienerAI, kazançlı alım satımları tespit etmenin ve alım satım önerileri için mantıksal gerekçeler sunmanın yanı sıra takas özelliğine de sahip. Dolayısıyla kullanıcının işlem yapmak için uygulamadan çıkması gerekmiyor.

Bot kullanıcı adına bir işlem açtığında, kullanıcı pozisyonlarını ve takas geçmişini kullanıcı dostu bir arayüz üzerinden takip edebiliyor.

Sitedeki yüzde 0 maliyet, kullanıcıların kârlarını en üst düzeye çıkarmalarını garanti ediyor. Ek olarak WienerAI, MEV bot koruması sunarak kullanıcıların diğer botlar tarafından yönetilmesini önliyor ve mümkün olan en iyi alım satım sonuçlarını elde etmelerini sağlıyor.

Ethereum blok zincirinde tasarlanan WAI, bir ERC-20 tokeni. WAI böylece en gelişmiş dağıtık ağlardan birinin güvenliğinden ve verimliliğinden yararlanıyor.

Sosis köpek maskotu, meme coin yatırımcılarına hitap edecek şekilde tasarlandı. Köpek temalı meme coin’lerin alana nasıl hakim olduğu düşünüldüğünde, WAI’ın akıllı bir hamle yaptığı görülüyor. Çünkü en popüler iki köpek temalı meme coin olan Dogecoin ve Shiba Inu'nun toplam piyasa değeri 30 milyar dolar.

WienerAI’ın Borsa Listelemeleri İçin Nefesler Tutuldu

Ön satış için tahsis edilen token arzının yüzde 30'unun tamamı mevcut fiyattan borsalara girerse, WAI'nin piyasa değeri 20 milyon dolardan az olacak. Bu durum, lansman sonrasında WienerAI için büyük bir potansiyel olduğunu gösteriyor.

WAI tokeni kripto analistleri arasında da şimdiden popülerlik kazanmış durumda. Birçok kripto fenomeni WAI’ı radarına alıp iyi analizlerde bulunarak token piyasaya sürüldükten sonra bunun yeni 100x meme coin olabileceğini iddia etti.

WienerAI sadece alım satımla ilgili değil; aynı zamanda bir topluluk oluşturmakla da ilgileniyor. WienerAI meraklılarından oluşan sadık bir grup olan Sosis Ordusu, WienerAI'nin X'te 16 binden fazla takipçisi ve Telegram gruplarında 13 bin 254 abonesi ile hızla büyüyor.

Bu topluluk odaklı yaklaşım, pozitifliği yaymayı, WienerAI'nin önde gelen bir meme coin ve alım satım aracı olarak konumunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

İlgili yatırımcıların, WAI indirimli işlem görürken hala Sosis Ordusu'na katılabilme şansları bulunuyor.