Bitcoin Zirve Yolunda Mı? BTC Alternatifi Bu Coinlerde Yükseliş Sinyali!

Bitcoin Zirve Yolunda Mı? BTC Alternatifi Bu Coinlerde Yükseliş Sinyali!

CryptoQuant analistlerine göre Bitcoin’in mevcut fiyat hareketi, 2012, 2016 ve 2024 yıllarındakilerle oldukça benzerlik gösteriyor

A+A-

Zincir üstü analiz platformu CryptoQuant, lider kripto Bitcoin’in tarihsel verilerinden yola çıkan olası bir senaryo paylaştı. Yatırımcılara yol gösterebilecek 6 grafik paylaşan analistler, BTC’nin fiyat hareketlilikleri arasındaki benzerliğe dikkat çekti. 

 

CryptoQuant analistlerine göre Bitcoin’in mevcut fiyat hareketi, 2012, 2016 ve 2024 yıllarındakilerle oldukça benzerlik gösteriyor. Bu yıllarda da dördüncü çeyrek döneminde fiyatın yükseldiği biliniyor. Bu durum, piyasada mevsimsel bir etki olabileceğinin işareti olarak yorumlanıyor. BTC yatırımcısı zirve beklerken Pepe Unchained token satın almak isteyen balina sayısı da artıyor. 

 

Geçtiğimiz hafta BTC fiyatı 62 bin 800 dolardan 69 bin dolara yükselerek yüzde 11’lik bir artış göstermişti. Bu artışın ardından lider kripto, tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 73 bin 750 doların yalnızca yüzde 6 altında bulunuyor.

 

Bu yazı yazıldığı esnada BTC, 67 bin dolardan işlem görüyor. ATH’nin yüzde 9,17 altında seyreden BTC’nin geçmiş yıllara benzer şekilde zirve yolunda olma ihtimali kripto yatırımcıları arasında heyecan yaratıyor. 

Pepe Unchained Token Balinaların Hedefinde

Ön satışında toplanan fonlar 21 milyon doları aşan Pepe Unchained token yeni bir balina hareketliliğine şahit oluyor. Pazartesi günü 53 bin dolarlık yatırım ile 4,6 milyon PEPU coin alan balinayı takip eden kripto meraklıları, PEPU ön satışına akın ediyor. 

 

Ekim ayının başında da 50 bin dolarlık bir satın almaya şahit olan proje, emin adımlarla borsa listelemelerine doğru ilerliyor. Listelemeler öncesinde düşük fiyatlardan PEPU coin satın almak isteyenler, avantajlı fiyatları kaçırmıyor. 

 

Kendi Ethereum Katman-2 blok zincirinde lansmanı yapılan PEPE temalı PEPU coin, Hız, kazanç ve etkinlik açısından Katman-1 projeleri geride bırakıyor.  ETH’den 100 kat daha hızlı bir kripto deneyimi sunan PEPU, yüksek performansına karşın düşük işlem ücretleri ile kripto topluluğundan alkış alıyor. 

 

PEPU token fiyatı bu aşamada, 0,0,01176 dolar olarak belirleniyor. Katılımcılar, PEPU tokenlerini mevcut haliyle yüzde 104 oranında bir APY ile stake edebiliyor. 22 milyon dolara yaklaşan ön satış, erken dönem yatırımcılarını bekliyor. 

Crypto All-Stars Token 2,5 Milyon Doları Aştı

DOGE’den SHIB’e kadar en popüler meme coinleri stake etme imkanı sunan bileşik staking mekanizmasına erişim sağlayan Crypto All-Stars token satın almak isteyen yatırımcılar, ön satışa yoğun ilgi gösteriyor. 

 

MemeVault isimli özelliği ile proje, meme coin dünyasında devrim yapmaya hazırlanırken kripto topluluğunu merkezine koyuyor. Projenin native tokeni STARS token, hem staking ödüllerinde bir çarpan olarak kullanılıyor hem de borsa listelemeleri sonrasında olası bir ralliye hazırlanarak gelecek vadeden coinler arasına giriyor. STARS token hold eden yatırımcılar, pasif gelir kazanmanın yanı sıra staking ödüllerini üç katına kadar çıkarma şansı elde ediyor. 

 

MemeVault, Binance'de kısa bir süre önce listelenen TURBO'nun yanı sıra Dogecoin ve Shiba Inu gibi diğer büyük meme coinler de dahil olmak üzere bir dizi tokeni stake etmesine olanak tanıyor. Teknik analiz dokümanına göre yatırımcılar, DOGE, SHIB, PEPECOIN, FLOKI, BRETT, MOG, LAYDS, TURBO, TOSHI, COQ) ve BONK gibi tokenleri stake edebiliyor.

 

Aşamalı fiyat artışı politikasıyla gerçekleştirilen ön satışta STARS token, mevcut aşamada 0,0015188 dolardan alıcı buluyor. Staking paneline göre yüzde 585 APY sunan mekanizmadan faydalanılarak stake edilen STARS token sayısı ise 1,2 milyonu aşıyor. 

STARS token satın almak isteyen kripto meraklıları, ETH, BNB, USDT ve kart işlemlerinin yanı sıra FLOKI, SHIB, DOGE ve PEPE gibi meme coinler kullanarak da ön satışa katılabiliyor. 

Trump McDonald’s’a Girdi FreeDum Fighters 250 Bin Dolara Ulaştı

20 Ekim’de Cumhuriyetçi aday Donald Trump’ın bir McDonald’s şubesine girerek servis yapması üzerine artan oy oranları sonrasında FreeDum Fighters token satın almak isteyen yatırımcı sayısında artış yaşanıyor. 

Demokrat parti adayı ve mevcut başkan yardımcısı Kamala Harris ile Trump arasında geçen ABD Başkanlık Seçimi yarışını oyunlaştırarak bir kripto projesine dönüştüren FreeDum Fighters, 250 bin dolara ulaşıyor. 

Bu yeni meme coin projesi, iki başkan adayı arasındaki şiddetli rekabete mizahi bir bakış açısı kazandırıyor ve mekanikleşmiş blok zinciri avatarlarının üstünlük mücadelesiyle adayları karşı karşıya getiriyor.

Projede Trump, MAGATRON olarak temsil edilirken Harris, Kamacop 9000 olarak adlandırılan sibernetik bir süper kahraman olan Robocop'un şeklini alıyor. Katılımcılar, ikili staking mekanizması sayesinde seçtikleri adaya oy vererek projenin native tokeni DUM token kazanabiliyor. Farklı APY’ler sunan adaylar, yatırımcılara farklı oranlarda kazanç sağlıyor. 

Dört aşamalı ön satışın mevcut yani ilk diliminde DUM token, 0,00005 dolardan alıcı buluyor. Şeffaflıkla yürütülen projenin ön satış sayfasında, sonraki aşamalardaki token fiyatına da açık bir şekilde yer veriliyor. FreeDum Fighters token satın almak isteyen kripto ve ABD Başkanlık Seçimi  meraklıları, çok zincirli yapısı sayesinde ETH, BNB, BASE, SOL, USDT veya USDC kullanarak ödeme yapabiliyor.