Bitcoin'de bu gerçekleşirse 42 bin dolara kadar düşebilir

Bitcoin'de bu gerçekleşirse 42 bin dolara kadar düşebilir

Kripto para analisti DonAlt elirli kilit seviyeleri koruyamaması halinde Bitcoin'in 42 bin dolara kadar geri çekilebileceği konusunda uyarıda bulundu.

A+A-

Yakın zamanda yapılan bir fiyat analizinde, bir kripto analisti Bitcoin (BTC) için çok önemli bir destek seviyesinin altını çizerek, öncü kripto para biriminin belirli kilit seviyeleri koruyamaması halinde önemli ölçüde yeni dip seviyelere düşme olasılığını vurguladı.

1 Ağustos'ta, takma isimli kripto analisti DonAlt, TechnicalRoundup YouTube kanalında Bitcoin'in derinlemesine bir fiyat analizini ve gelecek görünümünü paylaştı. Analiste göre Bitcoin, kritik destek seviyesini 42,000 $'da tutamazsa 63,000 $'a kadar potansiyel bir fiyat düşüşü yaşayabilir.

Bitcoin'in son fiyat hareketleri ve mevcut piyasa koşullarına dayanarak, kripto para biriminin 63,000 $ fiyat işaretinde önemli bir destek seviyesiyle karşı karşıya olduğu görülüyor. DonAlt'a göre, Bitcoin bir süre dalgalanma ve tutarlı düşüşler yaşadıktan sonra daha önce 60.000 $ seviyesini geri aldı.

Kripto analisti, 60.000 $ fiyat işaretinin bir yükseliş işareti olarak görüldüğünü ve muhtemelen daha fazla yükselişe işaret ettiğini açıkladı. Ancak, fiyat sıçramasına rağmen, Bitcoin şu anda beklenen yukarı yönlü ivmesini sürdüremiyor.

DonAlt, analizi sırasında, Bitcoin'in fiyatının 63.000 $ 'lık kritik destek seviyesinin üzerinde başarılı bir şekilde kalması durumunda, gelecekteki bir yükseliş senaryosunun geçerli olduğunu belirtti. Öte yandan, kripto para birimi bu kilit seviyenin altına düşerse, fiyat görünümü potansiyel olarak çok daha endişe verici ve düşüş eğilimli hale gelir. (Bu yazıyı hazırladığımız Cumartesi sabah saatlerinde Bitcoin 61 bin dolara doğru çekilmişti)

DonAlt, Bitcoin'in 63.000 $ işaretine yakın fiyatını koruyamazsa 52.000 $ ve 42.000 $ civarında düşeceğini öngörüyor. DonAlt ayrıca kripto para biriminin bu düşük fiyat seviyelerini potansiyel yeni destek bölgeleri olarak test edebileceğini de belirtti.

İleriye dönük olarak DonAlt, Bitcoin'in 63.000 $ fiyat işaretindeki davranışını ve piyasa hareketlerini izlemenin önemini vurguladı ve kripto para birimi için daha fazla aşağı yönlü baskıdan kaçınmak için bu kritik destek seviyesinin öneminin altını çizdi.

İlgili Haberler