Bitcoin'de düzeltmenin bitmesi için haftalık kapanış 60 bin doları aşmalı

Bitcoin'de düzeltmenin bitmesi için haftalık kapanış 60 bin doları aşmalı

Bitcoin'in daha fazla düzeltme yaşamaması için haftalık kapanışını 60.600$'ın üzerinde yapması gerekiyor

A+A-

Bitcoin (BTC) şu anda 46 gün içinde %26'lık bir geri çekilmeye yaklaşarak mevcut döngünün en derin geri çekilmesini yaşıyor. Rekt Capital olarak tanımlanan trader'ın yakın tarihli bir videosuna göre, 58.000 $ 'lık fiyat alanı tüm çeyrek boyunca değişken olabilir ve BTC'nin yukarı doğru bir harekete geçmesi için bir temel görevi görebilir.

Söz konusu trader, "Hâlâ bu tabanı oluşturmaya çalışıyoruz. Likiditeyi daha düşük fiyatlardan yakalıyoruz, bu nedenle alıcıların piyasaya girmesine, piyasaya alım yapmasına, 58.800 $ 'ın üzerine geri dönüşü başlatmak için daha düşük fiyat seviyelerinde bu alım baskısını çekmesine ihtiyacımız var" dedi.

Bununla birlikte, haftalık zaman dilimi hala gözlemlenmesi gereken önemli işaretler barındırıyor. Rekt Capital, bu döngüde oluşan çeşitli birikim aralıklarına dikkat çekti ve tüccarlar likidite ararken hepsinin desteği kısa bir süre için kırıldı. Ancak, haftalık mum her seferinde aralık içinde kapandı.

Trader bu noktada şunları söyledi:

"Dolayısıyla, haftalık mum kapanmadan önce fiyatın aylık ya da en azından haftalık olarak 60.600 $'ın üzerinde kapanması gerçekten önemli. Hafta sonuna kadar, bu aralığı esasen korumak için Bitcoin haftalık mumunun 60.600 doların üzerinde kapandığını görmemiz gerekiyor"

Özellikle, Bitcoin bunu başaramazsa, önceki destek dirence dönüşecektir. Bu durumda önümüzdeki iki hafta boyunca BTC'nin 60.600 $ direncini kırması ve üzerinde kalması gereken bir yarış başlayacak. Buna ek olarak, günlük zaman diliminde Bitcoin olağan kümelerinin altında daha düşük bölgelere ulaşıyor. Rekt Capital, BTC'nin 57.000 ila 65.000 $ fiyat aralığında daha fazla fiyat gelişimi elde etmek için 56.500 $ bölgesini ikna edici bir şekilde geri alması gerektiğini vurguluyor.

Bitcoin tüm bu gereklilikleri yerine getirebilirse, 65.000 ila 73.000 $ arasında daha yüksek bir aralıkta yeni bir fiyat kümesi oluşabilir. Böylece, önceki konsolidasyon yarılanmalarının ardından parabolik bir yukarı hareket modeli devreye girebilir.

İlgili Haberler