Bitcoin'de yükseliş sona erdi mi? Düşüş trendi resmen başladı mı?

Bitcoin'de yükseliş sona erdi mi? Düşüş trendi resmen başladı mı?

Crypto World'den Analist Josh en son analizini yaptı ve Bitcoin'in hala kısa vadeli bir düşüş sinyali gösterdiğini ve geçmiş fiyat hareketlerini tekrarladığını ortaya koydu.

A+A-

Günlük Bitcoin grafiğini incelediğinde Crypto World'den Analist Josh, DXY'nin (ABD Dolar Endeksi) yukarı yönlü bir trend izlediğini, daha yüksek dip ve tepe noktaları oluşturduğunu, bunun da DXY için yükseliş eğilimine işaret ettiğini ancak kısa vadede Bitcoin için düşüş eğilimi gösterdiğini gördü. Bu model Bitcoin'in 67.000$ civarında olduğu dönemden bu yana tutarlı. DXY yukarı yönlü bir eğilim gösterdiğinde, bu genellikle Bitcoin için düşüş momentumu anlamına geliyor ve bunun tersi de geçerli.

Kısa Vadeli Bitcoin Analizi:

Şu anda Bitcoin için kısa vadeli trend düşüş eğilimini koruyor. Henüz yükseliş trendinin tersine döndüğünü teyit etmedi. Ancak, bu düşüş eğilimi sırasında küçük sıçramalar veya yatay konsolidasyonlar görebiliriz. Geçtiğimiz birkaç gün boyunca, haftanın geri kalanında düşüş eğiliminde bir kırılma veya rahatlama bekliyordu ve bu da gerçekleşiyor gibi görünüyor.

Kısa vadede, Bitcoin'in fiyat hareketi bir model izliyor: Hafta sonundan önce hafif bir düşüş, hafta sonu boyunca yatay fiyat hareketi ve yeni hafta başlarken artan volatilite. Bu durum geçtiğimiz birkaç hafta boyunca tutarlılık gösterdi.

Önemli Fiyat Hedefleri:

Bitcoin 60.000 $'ın altında kapanırsa, bir sonraki önemli destek seviyesi 56.000 $ ile 58.000 $ arasında. 56.000 doların altına inilmesi daha büyük zaman dilimleri için sorun yaratabilir. Direnç için, 63.000 ila 64.000 $ ve 67.000 ila 68.000 $ arasında kilit seviyelerimiz var ve 72.000 ila 74.000 $ arasında ek direnç var.

Analist ayrıca hafta sonundan önce küçük bir aşağı hareket gördü ki bu tekrar eden bir model oldu. Hafta sonu boyunca fiyatta yatay, düşük volatiliteli bir hareket görülebilir ve bunu önümüzdeki hafta artan volatilite izleyebilir.

Son olarak analist, Bitcoin'in likidasyon seviyelerine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Yaklaşık 60.300 ila 60.400 $ ve 62.500 $ civarında önemli bir likidite var ve 63.700 ila 63.900 $ ve 65.000 $'da önemli kısa pozisyon likidasyonları var.

İlgili Haberler