Bitcoin’in Mucidi Satoshi Nakamoto Ortaya Mı Çıkacak Kripto Sektörü Neye Hazırlanıyor?

Bitcoin’in Mucidi Satoshi Nakamoto Ortaya Mı Çıkacak Kripto Sektörü Neye Hazırlanıyor?

Bir kişi mi yoksa bir topluluk mu olduğu dahi bilinmeyen Satoshi Nakamoto’nun kimliğinin bir belgeselde açıklanması bekleniyor

A+A-

 

Lider kripto para birimi Bitcoin’in mucidi olarak bilinen Satoshi Nakamoto’nun kimliğinin açıklanacağı yönündeki haberler heyecan yarattı. Bir kişi mi yoksa bir topluluk mu olduğu dahi bilinmeyen Satoshi Nakamoto’nun kimliğinin bir belgeselde açıklanması bekleniyor. 

 

Daha önce Q: Into the Storm dizisiyle Emmy ödüllerine aday olan Cullen Hoback, Satoshi Nakamoto takma adıyla bilinen Bitcoin mucidinin kim olduğunu bildiğini öne sürüyor. Money Electric: The Bitcoin Mystery adıyla hazırlanan belgeselin 8 Ekim Salı gününü 9 Ekim Çarşamba gününe bağlayan gece 00.00’da HBO kanalında yayınlanması ile bu gizemin çözüleceği iddia ediliyor. 

 

2009 yılında BTC’yi geliştirmesinden bu yana kimliği hiçbir kaynak tarafından bulunamayan Satoshi Nakamoto ile ilgili gerçeğin gün yüzüne çıkacağı beklentisi, bir altcoin rallisi getirir mi sorularına da yol açıyor. Ön satışıyla kripto dünyasına hızlı bir giriş yapan Flockerz token satın almak isteyen yatırımcı sayısı, beklenen açıklama öncesinde hızla artıyor. 

 

Nakamoto’nun kimliğinin açıklanmasına ek olarak bu ismin cüzdanında 66 milyar dolar değerinde toplam 1,1 milyon adet BTC olduğu tahmin ediliyor. Kripto piyasasını sallayacak bu kimlik ifşası sonrasında neler yaşanacağı şimdilik öngörülemiyor. CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 63 bin 706 dolardan işlem görüyor. 

Halkların Meme Coin’i Flockerz Token 500 Bin Dolara Ulaştı

Oy Ver ve Kazan temalı Flockerz token satın alma  şansı sunan indirimli ön satış etkinliğinde toplanan fonlar 500 bin dolara ulaşıyor. Türünün tek örneği olan Flockerz token, halkların meme coin’i olmak için kripto arenasına çıkıyor. 

 

Sloganından da anlaşılacağı üzere Flockerz token, topluluk odağıyla geliştiriliyor. Bu odağı somut hale getiren Flocktopia isimli bir merkeziyetsiz organizasyon ile proje ekibi, benzersiz bir ekosistem yaratmayı planlıyor. Flocktopia DAO’sundaki her bir katılımcı, eşit haklara sahip olacak şekilde konumlanıyor. FLOCK token sahiplerinin oylarıyla yürütülen bu merkeziyetsiz ekosistemdeki tüm kararlar katılımcılar tarafından alınıyor. Lidere gerek duymayan bu sistemde FLOCK token bir yönetişim tokeni olarak geliştiriliyor.

 

FLOCK token yalnızca oy kullanmak için değil ödül kazanmak için de kullanılıyor. Diğer bir deyişle oy verdikçe kazandıran sistem sayesinde katılımcılar, hem projenin geleceğini şekillendirmede aktif rol oynuyor hem de bu sayede kazanç elde ediyor. 

FLOCK Token Yüzde 3777 APY Sunuyor

Ön satışa katılarak Flockerz token satın almak isteyen yatırımcılar için projenin teknik özelliklerine ve tokenomiklerine bakalım. FLOCK sembolüne sahip Flockerz token, güvenliği ve şeffaflığı ile bildiğimiz Ethereum blok zinciri üzerinde inşa edilen bir ERC-20 tokeni olarak karşımıza çıkıyor. Flockerz ekibi güvenlik konusunda garanti vermek için akıllı sözleşme denetlemesi için Coinsult ekibiyle çalışıyor. Titiz yol haritası ve güvenlik önlemleri, kripto topluluğundan alkış alıyor. 

 

FLOCK tokenin toplamda 12 milyar adet arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’lik bölümü, indirimli fiyatlar ile erken dönem yatırımcılar ile buluşuyor. Ön satışta 14 milyon dolar civarında bir yatırım toplanması hedeflenirken borsa listelemeleri sonrasında tokenin piyasa değerinin en az 72 milyon dolar olması amaçlanıyor. 

 

FLOCK token arzının yüzde 25’i pasif gelir elde etme imkanı sunan staking mekanizmasına ayrılıyor. Projenin yüksek APY ve blok ödülleri, yatırımcıların staking özelliğinden yararlanmak istemesine yol açıyor. Mevcut oranıyla FLOCK token stake edenler yüzde 3777 APY ve ETH bloğu başına 684,93 FLOCK token kazanma şansı yakalıyor. Yüksek APY sayesinde şu ana kadar stake edilen token sayısı şimdiden 47 milyonu aşıyor. 

 

Proje ekibi topluluk odağını pekiştirmek için staking ödüllerini zamana yayıyor. 2 yıl boyunca topluluğu desteklemesi planlanan staking ödülleri aynı zamanda uzun vadeli yatırıma ve dolayısıyla token arzını kontrol altında tutarak FLOCK token fiyatını dengelemeye de yardımcı oluyor. 

 

FLOCK tokenlerin yüzde 20’lik bölümü pazarlamaya, yüzde 10’u ise borsa likiditesine ayrılıyor. Kalan yüzde 25’lik kısım ise DAO’ya aktarılarak projenin geliştirilmesi için kullanılıyor. 

Flockerz Token Nasıl Satın Alınır?

Oy verdikçe kazandıran FLOCK token, toplamda 50 aşamalı bir ön satış ile yatırımcılarla buluşuyor. İlk aşamada 0,0055 dolar olan token fiyatı, son aşamaya geçildiğinde 0,0066883 dolara yükseliyor. 

 

Hala ilk aşamalarda olan ön satışın mevcut diliminde yatırımcılar, 1 FLOCK token başına 0,005724 dolar ödüyor. Yol haritasına göre bir sonraki aşamada token fiyatı, 0,0057469’a yükseliyor. 

 

Topluluktan aldığı gücü katılımcılarını desteklemek için kullanan Flockerz token, ETH, BNB veya USDT karşılığında satın alınabiliyor. Proje sayfasında devreye alınan ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan widget sayesinde yatırımcılar, kart işlemleri kullanarak da FLOCK token satın alabiliyor. 

 

Projenin gidişatına dair güncel bilgiler, ulaşılan başarılar ve planlanan geliştirmeler, Flockerz token Telegram kanalı ve X sayfası aracılığıyla an be an yatırımcılarla paylaşılıyor. İletişim şeffaflığı ise ön satışa gösterilen ilginin neden bu kadar fazla olduğunu anlamamıza yardım ediyor.