BNB 90 günde yüzde 800 artışla 6000 doları aşabilir

BNB 90 günde yüzde 800 artışla 6000 doları aşabilir

Kripto analisti BNB İçin %800'lük Rallinin 6.000 Dolara Çıkacağını Tahmin Ediyor, İşte Zaman Çizelgesi

A+A-

BNB, 2022'nin uzun ve zorlu ayı piyasasından çıkan en iyi performans gösterenlerden biri oldu. Şu anda bile, söz konusu altcoin çok fazla güç göstermeye devam ediyor ve bu da koşusunun daha yeni başladığını gösteriyor. Bir kripto analistine göre, BNB fiyatı için beklenen bu çalışma daha uzun sürebilir ve fiyatı beklenenden daha yükseğe çıkarabilir ve buradan fiyatta% 800'ün üzerinde bir artış öngörüyor.

TradingView web sitesinde Without Worries takma adını kullanan takma isimli bir kripto analisti, BNB fiyatı için ilginç bir görünüm paylaştı. Analiz, BNB aylık grafiğini kullanıyor ve altcoinin geçen yıl %150'nin üzerinde yükseldikten sonra bile yükselmeye devam ettiğini gösteriyor.

Without Worries kullanıcı adını kullanan analist, BNB fiyat hareketinin eski bir yükseliş trendi kanalında göründüğüne işaret ediyor. Şimdi, bu gibi kanallar nadir görünür çünkü bu, altcoinin piyasaya sürüldüğünden beri bu yükseliş trendi kanalında olduğu anlamına gelir. Bunu bir perspektife oturtmak gerekirse, kripto analisti Litecoin gibi altcoinlerin eski bir yükseliş trendi kanalını koruyamayanlardan biri olduğuna dikkat çekiyor.

Analist ayrıca, ilk analizin yayınlandığı 3 Haziran'da BNB fiyatının şu anda üçüncü direnç testini gördüğüne dikkat çekiyor. Bu üçüncü direnç testi, üç yıllık konsolidasyonun ardından geldi. Ancak bu kez, direnç testinin ardından altcoin için daha fazla yükseliş görünüyor.

BNB etrafındaki yükselişi yönlendiren önemli bir faktör, Stokastik RSI'nın 80'in üzerine çıkmış olması. Bu önemli çünkü bunun en son gerçekleştiği tarih Mayıs 2020'de, madeni para tam anlamıyla bir ralliye girmeden hemen önceydi. Analist, "Bugün de aynı durum söz konusu. Stokastik RSI 182 gün boyunca momentumla kalır. Tarih tekerrür ederse, momentum Ağustos / Eylül ayına kadar devam eder," dedi.

Analiste göre BNB fiyatı için hedefin tepesi 6.000$ oldu ki bu da buradan itibaren fiyatta %800'den fazla bir artış anlamına geliyor. Analist, "Boğa bayrağı formasyonu bir kırılmayı VE desteği teyit ediyor. Son direnç kırılmasının bayrak direğinden ölçülü bir hareket, fiyat hareketini 6000 $'a çıkarır" dedi.

Bunun ne zaman gerçekleşeceğine ilişkin zaman dilimine gelince, kripto analisti rallinin Eylül ayında tam olarak gerçekleşmesini bekliyor. Bu da yaklaşık 16 hafta ya da dört aydan biraz daha az bir süre anlamına geliyor. Analiz doğruysa, BNB daha yeni başlıyor demektir.

Yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Haberler