BNB Coin 700 doları da aştı! Bu rallinin bir sınırı var mı?

BNB Coin 700 doları da aştı! Bu rallinin bir sınırı var mı?

BNB Zincir aktivitesi ve BNB türevleri sağlıklı bir boğa koşusuna işaret ediyor, ancak daha fazla yükseliş için yer yok.

A+A-

BNB Zincirinin yerel tokenı olan BNB, 6 Haziran'da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 723$'a ulaştı, ancak hızlı bir şekilde 705$'a geriledi. Bu düzeltmeye rağmen BNB, Haziran ayının ilk altı gününde %19'luk etkileyici bir kazanç elde etti ve aynı dönemde toplam kripto piyasasında görülen %4,2'lik kazancı büyük ölçüde aştı. Yatırımcılar şimdi bu rallinin sürdürülebilirliğini sorguluyor ve BNB fiyatı için daha fazla yükseliş momentumunu destekleyebilecek göstergeler arıyor.

Binance'in kurucusunun hapiste olması BNB fiyatı için net bir olumsuzluk

Binance borsasının kurucusu ve eski CEO'su Changpeng "CZ" Zhao'nun kara para aklama suçlamasıyla aldığı dört aylık hapis cezasını çekmek üzere 1 Haziran'da Kaliforniya'daki bir federal hapishaneye nakledildiği bildirildiğinden, BNB rallisinin zamanlaması özellikle şaşırtıcı. CZ'nin akıbeti 30 Nisan'da açıklanan mahkeme kararının ardından büyük ölçüde beklenirken, hapse girmesi Binance'in stratejisine ve yönetimine herhangi bir müdahaleyi önemli ölçüde sınırlıyor.

Fiyat artışının ardındaki gerekçe ne olursa olsun, BNB'nin mevcut 108 milyar dolarlık piyasa değeri,79 milyar dolarlık rakibi Solana'ya göre %37'lik bir primi temsil ediyor.

Bu iki tokenın ekosistemlerinin bu değerleme farkını haklı çıkarıp çıkarmadığını araştırmaya değer. Bununla birlikte, BNB'nin değerlemesinin bir kısmı Binance hizmetlerinde sunulan indirimlerden ve Binance Launchpad gibi özel tekliflere erişimden geliyor.

BNB zincir içi ve türev verileri herhangi bir uyarı işareti göstermese de, özellikle CZ'nin artık gözaltında olması nedeniyle Binance borsasının liderliğini sürdürme kabiliyetine ilişkin belirsizlik göz önüne alındığında, daha fazla yükselişin haklı olduğuna dair herhangi bir gösterge de sağlamıyor.

İlgili Haberler