Cardano %2200'lük patlama yaşayıp 8 doları görebilir

Cardano %2200'lük patlama yaşayıp 8 doları görebilir

Bir kripto para analisti, %2,200'lük patlamanın Cardano'yu 8 dolara çıkaracağını tahmin ediyor. Peki ama ne zaman?

A+A-

Cardano son zamanlarda, özellikle de merakla beklenen Chang yükseltmesiyle ilgili olarak çok sayıda yükseliş tahmini aldı. Yükseltme, bir süredir ağ için en önemli yükseltmelerden biri ve bu, destekçiler arasında bir iyimserlik dalgasını tetikledi. Bunun ortasında, altcoin'in fiyatı için tüm zamanların en yüksek fiyatlarına gönderecek önemli bir ralli öngören kripto analisti Alan Santana tarafından başka bir yükseliş tahmini sunuldu.

Cardano Bu Döngünün Neresinde?

Son üç yılda Cardano fiyatı çeşitli yükseliş ve düşüş dalgaları gördü ve ne yazık ki ayılar kazanmış görünüyor. Bu durum, ADA fiyatının 2021'de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 3,10 $'a ulaşmasının ardından başladı ve o zamandan beri çoğunlukla aşağı yönlü oldu. Bu durum genellikle yatırımcıları korkutsa da, kripto analisti Alan Santana yükseliş analizinde buna dikkat çekiyor.

Kripto analistine göre, Cardano fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı dönem ve fiyatın yukarı doğru hareket etmeye başladığı 2023, altcoinin bir ayı piyasasında olduğunu gösterdi. Ancak, bunu 2023'ün başından 2023'ün sonuna kadar süren bir konsolidasyon aşaması izledi.

Konsolidasyon dönemi tamamlandıktan sonra, ADA fiyatı 2024'ün başında bir yükseliş görmeye başladı. Bu, fiyatının 0,24 $ gibi düşük bir seviyeden 0,79 $ gibi yüksek bir seviyeye çıktığını gördü. Santana bu aşamayı “ilk yükseliş patlaması” olarak adlandırıyor. 

Altcoin o zamandan bu yana değerinin yaklaşık %50'sini kaybettiğinden, 0,79 dolarlık yerel zirveyi takip eden düşüş Cardano yatırımcıları için bir endişe kaynağı oldu. Bununla birlikte, kripto analisti bunu boğa döngüsü döndüğünde çok önemli olmayacak “küçük bir düzeltme” olarak adlandırıyor.

ADA Fiyatı Ne Kadar Yükselebilir?

Santana, analizden Cardano fiyatının 0,22 dolar civarında bir yerde dip yapmasını bekliyor gibi görünüyor. Kısa süre sonra, düşüşün ardından bir sıçrama yaşanması ve fiyatın daha da yükselmesi bekleniyor. Buradan itibaren hem kısa hem de uzun vadede hedefler ortaya çıkıyor.

Kısa vadeli hedefler arasında %284,5 artışla 1,36$ ve %475,39 artışla 2$ bulunuyor. Uzun vadede ise kripto analisti ADA fiyatı için çok daha patlayıcı ralliler bekliyor. Özellikle iki tanesi öne çıkıyor: Bunlardan biri %1.272,18'lik artışla tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4,8 dolara ulaşması. En dikkat çekici ralli ise fiyatı 8 $'a çıkaracak %2,200'lük bir artış.

*Yatırım tavsiyesi içermez

İlgili Haberler