Cardano (ADA) fiyatları ralli hazırlığında mı?

Cardano (ADA) fiyatları ralli hazırlığında mı?

Cardano fiyatı, azalan trend çizgisinin üzerine çıktıktan sonra %10'luk bir yükseliş için konumlandı.

A+A-

Cardano'nun (ADA) fiyatı azalan trend çizgisini tekrar ziyaret ediyor ve bu çizginin üzerine çıkılması yükseliş hareketine işaret ediyor. ADA, hem Göreceli Güç Endeksinde (RSI) hem de Müthiş Osilatörde (AO) gözlemlenen ve yukarı yönlü bir ralli için potansiyel ivmeye işaret eden bir yükseliş sapmasıyla destekleniyor.

Cardano fiyatı bir ralli için potansiyel gösteriyor Cardano fiyatı, Mart sonundan Temmuz başına kadar azalan trend çizgisini yeniden test ediyor.

ADA alçalan trend çizgisinin üzerine çıkarsa, günlük direnç seviyesi olan 0,426 doları yeniden test etmek için %10 yükselebilir. Ek olarak, 5 Temmuz'da günlük grafikte daha düşük bir dip oluşumu, aynı dönemde Göreceli Güç Endeksi'nin (RSI) daha yüksek olmasıyla tezat oluşturuyor.

Bu gelişme yükseliş sapması olarak adlandırılırken genellikle trendin tersine dönmesine ya da kısa vadeli bir ralliye yol açıyor. Dahası, ADA 0,426$'ın üzerinde kapanırsa, ralliyi %31 daha uzatarak 0,318$ ile 0,810$ arasındaki %50 fiyat geri çekilmesini 0,564$'dan tekrar ziyaret edebilir.

Ancak, ADA'nın günlük mum çubuğu 0,317 doların altında kapanır ve günlük zaman diliminde daha düşük bir dip oluşturursa, piyasa dinamiklerinde düşüş eğilimini destekleyen bir değişime işaret edebilir. Böyle bir değişiklik yükseliş görünümünü geçersiz kılabilir ve Cardano fiyatında %10'luk bir düşüşe yol açarak 1 Kasım 2023'te bir önceki düşük seviye olan 0,283$'a düşebilir.

İlgili Haberler