ChatGPT tüm Apple Macbook'lara resmen geldi

ChatGPT tüm Apple Macbook'lara resmen geldi

OpenAI bugün yaptığı açıklamada, Mac için ChatGPT uygulamasının artık tüm kullanıcılara açık olduğunu duyurdu. Uygulama ilk olarak Mayıs ayı ortalarında çıktı, ancak şimdiye kadar ChatGPT Plus aboneleriyle sınırlı kaldı.

A+A-

OpenAI, ChatGPT Mac uygulamasının kullanıcıların ChatGPT'ye erişmesini ve Mac'teki e-posta, ekran görüntüleri, web siteleri ve içerik hakkında sorular sormasını kolaylaştırmayı amaçladığını söylüyor. ChatGPT uygulaması yüklüyken, ChatGPT'ye soru sormak üzere bir sohbet arayüzü açmak için klavyede Option + Space tuşlarına basabilirsiniz.

ChatGPT ile sesli konuşmalar yapmak için yerleşik bir Ses Modu, geçmiş konuşmalara bakmak için bir arama özelliği ve daha fazlası var. Daha geniş bir kullanıma sunulmasıyla birlikte, ChatGPT'yi Mac'te kullanmak için herhangi bir abonelik planına gerek kalmadı. OpenAI, ChatGPT'nin en son sürümü olan GPT-4o'yu sınırlı sayıda istek için ücretsiz olarak kullanıma sundu.

Apple, OpenAI ile ChatGPT'nin iOS 18, iPadOS 18 ve macOS Sequoia'ya entegre edilmesini sağlayacak bir ortaklık kurdu. Kullanıcının izniyle, Apple'ın yerleşik Siri kişisel asistanı karmaşık talepleri ChatGPT'ye ileterek bilgileri kullanıcıya aktarabilir.

İlgili Haberler