Doğanlar Mobilya (DGNMO) aldığı yeni siparişi duyurdu 

Doğanlar Mobilya (DGNMO) aldığı yeni siparişi duyurdu 

Doğanlar Mobilya Grubu İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Kartal'daki bir inşaat projesine yönelik aldığı siparişi açıkladı. 

A+A-

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamaya göre İstanbul Kartal'da yer alan konut inşaatı projesi için mutfak dolapları imalatı hususunda hizmet sözleşmesi imzalandı. Anılan sözleşme uyarınca Doğanlar Mobilya tarafından imal edilecek ürünlerin toplam bedeli KDV dahil 41 milyon 210 bin 245,44 Türk Lirası oldu.

KAP'ta yayınlanan duyuruda şu ayrıntılara yer verildi;


"Şirketimiz ile yurt içerisinde yerleşik bir müşterimiz arasında imzalanan sözleşme ile İstanbul Kartal'da yer alan konut inşaatı projesi için mutfak dolapları imalatı hususunda hizmet sözleşmesi imzalanmış
olup, anılan sözleşme uyarınca Şirketimiz tarafından imal edilecek ürünlerin toplam bedeli KDV dahil 41.210.245,44 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Anılan sözleşme uyarınca İstanbul Kartal'da yer alan inşaat projesi için Şirketimiz tarafınca imal edilecek ürünlerin tesliminin 31.10.2024 tarihine kadar gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur."

İlgili Haberler