Dogecoin Balinaları 24 saat içinde 60 milyon DOGE topladı

Dogecoin Balinaları 24 saat içinde 60 milyon DOGE topladı

Piyasa analisti Ali Martines'in iddiasına göre son 24 saat içinde DOGE'de fırsat görenler 60 milyon dogecoin topladı.

A+A-

Kripto para piyasası bir gecede hafif bir düşüş yaşadı ve Dogecoin (DOGE) sahibi birçok kişi bunu daha fazla memecoin satın almak için bir fırsat olarak yorumladı. Önde gelen piyasa analisti Ali Martinez tarafından ortaya konan görüşlere göre, balinalar son 24 saat içinde 60 milyondan fazla DOGE satın aldı.

Dogecoin'in son zamanlarda karışık bir performans sergilediği söylenebilir. Son 30 günde yaklaşık %1,2'lik bir düşüşün ardından, fiyat önceki hafta yaklaşık %10,32'lik bir sıçramayla arttı. Coin, kabaca 17,6 milyar $ piyasa değeri ve 700,01 milyon $ 24 saatlik işlem hacmi ile yükseliş işaretleri gösteriyor.

Boğa Dönüş Formasyonu Gösteriyor

CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, Dogecoin'in değeri son yirmi dört saat içinde %2,40 oranında azaldı ve şu anda 0,1217 dolardan işlem görüyor. Yirmi dört saat boyunca en düşük 0,1203 $ ve en yüksek 0,126 $'a ulaştı.

Balinalar, genel pazardaki trend hareketlerini belirlemede önemli bir faktör. Bunların satın alınması, dolaşımdaki toplam varlık miktarının genel olarak azaltılmasına katkıda bulunarak fiyatların genel büyümesini tamamlar.

Memecoin'in haftalık zaman dilimi grafiğinde yuvarlanan dip olarak bilinen bir yükseliş dönüş formasyonu gelişiyor. Bu formasyon, düşüş trendinin dibine ulaşıldığını ve alıcıların Doge'u yeniden biriktirmeye başladığını gösteriyor. Balinalar ve perakende tüccarlar tarafından Dogecoin'in büyük miktarda biriktirilmesi, bu formasyonun doğru olduğunu kanıtlıyor.

Dogecoin Yükselecek mi?

Pratik uygulama eksikliğine rağmen, Dogecoin'in piyasa değeri şu anda 17 milyar dolardan fazla. Yatırımcılar Elon Musk'ın Dogecoin'i desteklemeye devam edeceğine inanıyor. Yüksek değerinin önemli bir nedeni, kullanıcıların DOGE'nin çeşitli amaçlar için bir ödeme yöntemi olarak X'e entegre edileceğine inanmaları.

Elon Musk, Tesla web sitesinde ürün satın almak için bir ödeme yöntemi olarak DOGE'yi eklediğinde de benzer bir durum yaşandı. Dogecoin'in mevcut RSI değeri 42,64; bu da satın alma baskısına yönelik hafif bir önyargı ile yükselişe işaret ediyor. RSI'ın konumu, balinaların DOGE satın aldığını ve çok önemli bir noktaya yaklaştığını ima ediyor. Daha fazla artış RSI'ı nötr bir bölgeye gönderebilir.

İlgili Haberler