Dogecoin balinaları 4 milyar dolarlık kayba yol açtı

Dogecoin balinaları 4 milyar dolarlık kayba yol açtı

Dogecoin (DOGE) balinaları yaklaşık 4 milyar dolarlık kayıplara neden oldu.

A+A-

Dogecoin'in fiyatı azalan kama formasyonundan düştü. Nisan ayından bu yana hareket ediyordu ve şimdi onu geri almaya çalışıyor. Formasyon bir yükseliş dönüş formasyonu olduğundan, devam eden yükseliş meme coin için büyük kayıpları önledi.

Küresel Para Girişi / Çıkışı (GIOM) göstergesine göre, 0,105 ila 0,114 $ arasında yaklaşık 35,27 milyar DOGE satın alındı. Yaklaşık 4 milyar dolar değerindeki bu arz, DOGE'nin 0,105 doların altına düşmesi durumunda karlılığını kaybedecekti ki bu da tesadüfen meme coin için kritik bir destek oldu.

Ancak kripto varlık toparlanmaya çalıştıkça balina satışı şeklinde bir dirençle karşılaşabilir. Bu büyük cüzdan sahipleri, ayın ilk haftasından bu yana varlıklarını elden çıkarmaya çalışıyor. Yalnızca son dokuz günde, 10 milyon ila 100 milyon DOGE tutan adresler 400 milyon DOGE'lik bir düşüşe tanık oldu.

Bu arzın toplam değeri 44,8 milyon dolar, yani meme coin zaten bu kayba uğradı. Ayrıca, altcoin şu anda ralli yapmadığından, bunun kayıpları telafi etmek için bir hareket olduğu açık. Bu, Dogecoin'in fiyatının bir toparlanma kaydetmekte biraz zorlanabileceğinin bir işareti.

Ayılarla savaşan Dogecoin'in fiyatı 0,112 dolardan işlem görmek üzere tekrar yükseldi. Meme madeni parası için bir sonraki önemli direnç 0,116 $ 'da yatıyor ve bu ihlal DOGE'yi azalan bir takozun yükseliş tersine dönüş modeline geri getirecek. Bu modele göre, hedef 0,220 $ 'da oturuyor ve bu da% 74,46'lık bir ralliyi garanti ediyor. Bu kesinlikle bir süre göremeyeceğimiz bir sonuç, ancak yukarıda belirtilen ipuçlarıyla birleştiğinde, DOGE 0.128 $ 'ı aşmak için mücadele edebilir.

screenshot_1-090.jpg

Eğer çizgi aşılırsa yükseliş formasyonu doğrulanmış olacak. Ancak ihlal başarısız olursa, 0,116 $ 'a kadar bir düşüş tekrar mümkündür ve bunu tekrar kaybetmek yükseliş tezini geçersiz kılar. Bu, DOGE'yi mevcut fiyata geri getirecek.

İlgili Haberler