Dogecoin Ekim sonuna kadar 0,15 doları aşacak mı?

Dogecoin Ekim sonuna kadar 0,15 doları aşacak mı?

Dogecoin fiyatı, balina birikimi ve devam eden simetrik üçgen formasyonunun ortasında Ekim sonuna kadar 0,15 $ 'a potansiyel bir kırılmayı hedefliyor.

A+A-

Çarşamba günü kripto piyasası, Bitcoin'in 60 bin $ seviyesine doğru ilerlemesiyle ani bir satış baskısı dalgası yaşadı. Pek çok altcoin bu aşağı yönlü ivmeyi takip ederken, Dogecoin direnç göstererek %0,4'lük bir gün içi kazanç elde etti. Nötr mum formasyonu, DOGE'nin yatay eğilimini sürdürdüğünü gösteriyor, ancak balina birikimi ve üçgen formasyondan yakın bir kırılma, 0,15 dolara doğru potansiyel bir yükselişe işaret ediyor

Dogecoin 0,15$'ı aşabilir mi?

Devam eden İran-İsrail savaşının ortasında, Dogecoin fiyatı 0,132 dolardan 0,1 dolara kayda değer bir geri dönüş sergileyerek %19'luk bir kayba neden oldu. Sonuç olarak, DOGE'nin piyasa değeri 15,75 milyar dolara düştü. Günlük grafiğin analizi, bu geri çekilmenin simetrik üçgen formasyon içinde bir ayı döngüsü oluşturduğunu gösteriyor.

Dogecoin fiyat tahmininin 100 ve 200 günlük Üstel Hareketli Ortalamanın altına düşmesi, satış baskısını hızlandırabilir ve 0,1$ psikolojik seviyesindeki düşük trendi yeniden test etmek için %6'lık bir düşüşe daha neden olabilir. Bu destekten olası bir geri dönüş, konsolidasyon aşamasını uzatabilir ancak alıcılara 0,122 dolardan yukarı yönlü alım için bir fırsat sağlayabilir.

DOGE fiyatı Ekim ortası civarında genel trend çizgisini aşmayı başarırsa, alıcılar ay sonuna kadar 0,15 dolara kadar yüksek momentumlu bir ralli görebilir.

01-002.jpg

Santiment'in verilerine göre, 1 milyon ila 10 milyon DOGE içeren cüzdanlara sahip Dogecoin sahiplerinin sayısı istikrarlı bir şekilde artarak toplam 10,63 milyar DOGE'ye ulaştı.

Ekim 2024'ten bu yana balina varlıklarındaki bu artış, büyük bir fiyat dalgalanmasına rağmen, Dogecoin'in gelecekteki potansiyeli için en büyük sahipler arasında yüksek güvene işaret ediyor. Tarihsel olarak, göstergenin yükseliş eğilimi büyük bir piyasa dibi ve potansiyel tersine dönüş ile aynı zamana denk geliyor.

02-002.jpg

DOGE 0,124 Dolarda Kilit Dirençle Karşı Karşıya

Intotheblock'a göre, 0,124 $ seviyesi 311,21 bin adres tarafından biriktirilen 44,79 Milyar DOGE ile destekleniyor. GIOM'dan (Global In/Out of the Money) alınan bu veriler, bu fiyat noktasında güçlü bir direnç seviyesi olarak hareket edebilecek yüksek bir arz yoğunluğunu vurguluyor. Üçgen direnci ile çakışan DOGE fiyatı, yenilenen satış baskısına tanık olabilir.

screenshot_4-049.jpg

Bu nedenle, potansiyel bir tersine dönüş Dogecoin fiyat konsolidasyon trendini uzatabilir ancak üçgen kırılma riskini koruyabilir.

İlgili Haberler