Dogwifhat (WIF) yeni bir ralliye mi hazırlanıyor?

Dogwifhat (WIF) yeni bir ralliye mi hazırlanıyor?

Dogwifhat (WIF) yeni bir ralliye hazırlanıyor olabilir. Balinalar 33,35 milyon dolar toplarken yatırımcılar bir sonraki adımı bekliyor.

A+A-

Solana memecoin Dogwifhat (WIF) önemli balina birikimlerinin ardından dikkat çekiyor. Son iki hafta içinde, iki balina adresi toplam 20,58 milyon WIF token satın aldı. Bunların değeri 33,35 milyon $. Bu alımlar, piyasa konsolidasyonu sırasında bile fiyatların toparlanacağına dair umutları artırdı.

Zincir üzerindeki ölçümler, yakın zamanda Binance ve Bybit borsalarından çok sayıda WIF tokenı yükleyen iki adresi vurguladı. Bu balina faaliyeti, tüccarlar ve yatırımcılar daha fazla fiyat artışı beklediğinden piyasa duyarlılığını olumlu yönde etkiledi.

Eylül ayının zayıf bir piyasa performansına sahip olduğu biliniyor. Bu balinalar, önümüzdeki aylarda 'dipten alım' avantajından yararlanmak ve WIF değerini artırmak istiyor olabilir.

Genel kripto para piyasasının değişken performansına rağmen, uzmanlar 4. çeyrekte olumlu bir hareket olacağına inanıyor. Balina faaliyeti ve Fed'in gevşeme olasılığı bu nedenle olumlu bir piyasa ortamını destekleyebilir. Sonuç olarak, WIF yatırımcıları token fiyatının yakında yükseleceği konusunda daha emin olmaya devam ediyor.

WIF fiyat grafiği, uzun vadeli düşen kama formasyonundan potansiyel bir kopuşu gösteriyor. Nisan 2024'ten bu yana, meme coin düşüş eğiliminde. 1,07$'a düşmeden önce 4,8571$ gibi yüksek bir seviyeye ulaştı. Ancak, son fiyat hareketleri çift dipli bir dönüş formasyonunun başladığına işaret ediyor.

Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) ve Göreceli Güç Endeksi (RSI) gibi teknik göstergeler de yukarı yönlü hareket için olumlu işaretler veriyor ve bu da fiyat kırılma şansını destekliyor.

2 doları kırabilir

Analistler, WIF'in mevcut trendini koruyabilmesi halinde 2$'ı kolayca kırabileceğini ve yükselmeye devam edebileceğini öngörüyor. 4 saatlik grafikte, WIF üçgenden çıktı ve 200 günlük üstel hareketli ortalamayı aştı. Bu kırılma, analistlerin 2,04 $ ve 2,52 $ Fibonacci seviyelerine odaklanmasıyla daha fazla yukarı yönlü baskı sağladı.

Bu eğilimin devam etmesi halinde, WIF temel direnç seviyelerini kolayca aşabilir. Daha yüksek direncin 175$ seviyesinde olması bekleniyor ki bu seviye aşıldığı takdirde WIF'in yükseliş eğiliminin devam etmesini sağlayacak.

Düşüş ihtimali de masada

Ancak, fiyat 1,55$ destek seviyesinin üzerinde kalmayı sürdüremezse. Bir sonraki kilit destek olan 1,50$ ile daha fazla düşüşün önünü açabilir. 1,50$'ın altındaki bir hareket, 1,40$ ya da hatta 1,30$ bölgesinde bir hedefle daha fazla satışın önünü açabilir.

*Yatırım tavsiyesi içermez

İlgili Haberler