Donald Trump Bitcoin’i Rezerv Para Mı Yapacak? Bitcoin İçin Boğa Sinyali Olacak Bu Gelişme Pepe Unchained’e Pump Getirdi

Donald Trump Bitcoin’i Rezerv Para Mı Yapacak? Bitcoin İçin Boğa Sinyali Olacak Bu Gelişme Pepe Unchained’e Pump Getirdi

Varlık yöneticisi Bryan Courchesne, Bitcoin'in Trump yönetimi altında ABD hükümetinin stratejik rezerv varlığı olarak belirlenme olasılığı olduğunu bildirdi.

A+A-

Artan küresel borç ve parasal enflasyon ışığında, Bitcoin'in ABD Hazinesi için stratejik bir varlık ya da küresel bir rezerv varlık olarak ortaya çıkabileceği spekülasyonları da bu bağlamda yaygınlaştı. Bu spekülasyon, eski Başkan Trump'ın dijital varlık işine desteğini açıklamasıyla başladı. Varlık yöneticisi Bryan Courchesne, Bitcoin'in Trump yönetimi altında ABD hükümetinin stratejik rezerv varlığı olarak belirlenme olasılığı olduğunu bildirdi.

Varlık yöneticisi, Bitcoin'i rezerv varlık tahsisi sürecine dahil etmenin zor olduğunu ancak imkansız olmadığını iddia ediyor. Courchesne'nin hesaplamalarına göre, ABD hükümeti şu anda herkesten daha fazla Bitcoin'e sahip ve 200 bin BTC ile anonim kurucu Satoshi Nakamoto'dan sonra ikinci sırada yer alıyor.

Ayrıca Courchesne, ABD Adalet Bakanlığı'nın kripto parayı kendisine devretmesi halinde ABD Hazine Bakanlığı'nın nadir bir varlık olan Bitcoin'i uzun vadede biriktirmeye ve elinde tutmaya başlayabileceği olasılığı üzerinde de duruyor.

Bilindiği üzere Bitcoin, 21 milyonluk sınırlı miktarı nedeniyle para birimi devalüasyonlarına ve jeopolitik huzursuzluklara karşı büyük bir koruma da sağlıyor.

Potansiyel bir Trump yönetiminin, Bitcoin'in mevcut finansal sisteme tamamen dahil edilmesiyle kripto için yeni bir çağ başlatabileceği yönündeki tartışmalar, Trump'ın bir Bitcoin sahibi olan JD Vance'i aday adayı olarak seçmesiyle körüklenmiş oldu.

Bitcoin için boğa sinyali olarak kabul edilen bu gelişme yeni proje olan Pepe Unchained token satın alımlarını hızlandırdı.

Pepe Unchained 5 Milyon Dolardan Fazla Topladığı Fonla ‘Mega Boğa’ya Hazırlanıyor

Pepe Unchained (PEPU), meme coin arenasında güçlü ön satış performansıyla yatırımcıların şimdiden dikkatini çekti. Projenin devam eden ICO'sunda kısa sürede 5,1 milyon doların üzerindeki Pepe Unchained token satın alımları yeni meme coin'lere yönelik artan talebi gösterdi.

Bir boğa sinyali beklenirken bu boğa döngüsü sırasında, tüm kripto paralar arasında en çok meme coin’ler öne çıkacak gibi görünüyor. Bu yüzden Pepe, Dogwifhat ve Floki gibi tokenlerin, artan talebe göre bu yıl diğer kripto paraların çoğundan daha iyi performans göstereceği söyleniyor.

Analistler, Pepe coin'in ağustos ayına kadar tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabileceğini ve yıl sonundan önce Shiba Inu'ya dönüşebileceğini düşünüyor.

Pepe klonlarını ve kurbağa temalı tokenleri de küçümsemiyorlar. Örneğin, CoinMarketCap'te Bitcoin'den sonra kripto paralar arasında ikinci sırada yer alan PeiPei, bazen Çin Pepe'si olarak da anılıyor. Aynı şekilde Pepe Unchained token satın alanlar için de bu iyimser tahminler manşetlerde yer alıyor.

Pepe Unchained Gelecek Vadediyor

Kurbağa meme temalı coin’lere olan büyük talep göz önüne alındığında, Pepe Unchained standart faydasız tokenlerden sıyrılmak için yeni bir fikir geliştirdi.

Proje, tamamen Ethereum uyumlu ve tamamen kendine özgü büyük faydaları olan kendi Katman 2 blok zincirini tanıtacak. Ethereum meme coin’lerindeki blok zinciri tıkanıklığı genellikle aşırı işlem maliyetleriyle sonuçlanıyor. Bu durum özellikle henüz merkezi borsalarda aktif olmayan daha yeni ERC-20 coin’leri için geçerli. Bu nedenle, bu coin’lerin çoğu çok az bireysel yatırım alıyor ya da hiç almıyor. Daha çok pump and dump operasyonlarının gözdesi haline geliyor.

Ancak Pepe Unchained'in Katman 2 blok zinciri, PEPU sahiplerinin minimum alım satım maliyetlerinden, hızlı işlemlerden ve büyük stake ödüllerinden yararlanmasını sağlıyor. PEPU, ön satışından itibaren şimdiden kayda değer bir bireysel yatırımcı ilgisi görüyor.

Bu yeni meme coin  Base'de bulunan en iyi meme coin’lerden olan Brett'i anımsatıyor. Coinbase'in Katman 2 girişimi olan Base zinciri de düşük işlem ücretleri ve Ethereum uyumluluğu sunuyor. Hatırlanacağı üzere Brett 5 aydan kısa bir sürede 1,3 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olmuştu.

Benzer şekilde, Pepe Unchained stake protokolü de halihazırda ön satışta yüzde 366’lık bir APY ile cazip pasif gelir sunuyor.

Yüksek stake ödülleri, meme coin üzerindeki satış baskısını da azaltıyor. Güvenlik endişelerini daha da ortadan kaldırmak için PEPU akıllı sözleşmesi Solid Proof ve Coinsult tarafından denetlenmiş durumda.

PEPU Nasıl Satın Alınır?

Pepe Unchained ön satışı hızla tükeniyor ve bu da geç gelenler için daha maliyetli hale geliyor. Örneğin, mevcut ön satış aşaması 26 Temmuz'da sona erecek ve ardından diğer aşamaya geçildiğinde PEPU fiyatı artacak.

Bu nedenle birçok meme coin meraklısı, en düşük giriş noktasını güvence altına almak için mümkün olduğunca erken dahil olmak için çabalıyor.

Ayrıca, meme coin'in stake ödülleri de zamanla azalacak şekilde ayarlandı. Bu durumda ilgilenen alıcıların kaybedecek zamanı da yok. ETH, BNB veya USDT takas ederek ya da bir banka kartı kullanarak meme coin'i satın almak mümkün.

Söz konusu meme coinler olduğunda hiçbir zaman “kesin bir şey” söylemek mümkün değil.
Ancak Katman 2 hedefleri ve ICO başarısı göz önüne alındığında, Pepe Unchained fazlasıyla dikkat çekiyor.

Etiketler : , ,
İlgili Haberler