Efor Çay'dan (EFORC) Birleşik Arap Emirlikleri firması ile ortak girişim

Efor Çay'dan (EFORC) Birleşik Arap Emirlikleri firması ile ortak girişim

Efor Çay, (EFORC) Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli Maatouk ünvanlı firma ile karşılıklı ürünlerin satışı konusunda işbirliğine gitmek üzere varılan anlaşmayı duyurdu.

A+A-

Efor Çay'dan yapılan açıklamaya göre BAE merkezli Maatouk 1960 Factory L.L.C.(Maatouk) ile iş birliği anlaşması imzalandığı belirtildi. Maatouk, geniş bir yelpazede kahve ürünleri, kahve aksesuarları ve kahve makineleri tedarik eden bir şirket olarak biliniyor. 

maatouk.png

İmzalanan sözleşme kapsamında her iki tarafta kendi ülkelerinde diğer şirketin ürünlerinin pazarlanması ve dağıtımı, her iki markanın ortak iş birliği içerisinde ürün yelpazesinin genişletilmesi, Türkiye'de birlikte ürün üretimi yapılması, birlik içerisinde mağazalar ve kiosklar kurulması hedefleniyor.

Bu kapsamda, Maatouk'a ait ürünler EFOR markasıyla iş birliği içerisinde pazarlanacak. Aynı zamanda, EFOR ürünleri ise Maatouk tarafından başta Körfez ülkeleri olmak üzere Dünya'nın çeşitli ülkelerinde satışa sunulacak. Yine sözleşme kapsamında, EFOR ve Maatouk tasarımlarını birleştirerek her iki markanın ve işbirliği içerisinde olan markaların satışının yapıldığı ortak kiosklar kurulacak.

maatouk-001.png

(Kiosk, Avrupa dillerine Türkçe köşk kelimesinden geçen bir sözcüktür.[1][2] İngilizce büfe anlamına gelen kiosk; havaalanları, mağazalar, süpermarketler, bankalar ve benzeri kalabalık yerlerde sipariş alma ya da bilgi verme amacıyla kullanılan teknolojilerdir.) 

Şirketin konuya dair KAP'a gönderdiği açıklama ise şöyle oldu: 

"Şirketimiz, geniş bir yelpazede kahve ürünleri, kahve aksesuarları ve kahve makineleri tedarik eden BAE'li kahve üretim şirketi Maatouk 1960 Factory L.L.C.(Maatouk) ile iş birliği anlaşması imzalamıştır.  İmzalanan sözleşme kapsamında her iki tarafta kendi ülkelerinde diğer şirketin ürünlerinin pazarlanması ve dağıtımı, her iki markanın ortak iş birliği içerisinde ürün yelpazesinin genişletilmesi, Türkiye'de birlikte ürün üretimi yapılması, birlik içerisinde mağazalar ve kiosklar kurulması hedeflenmektedir. Bu kapsamda, Maatouk'a ait ürünler EFOR markasıyla iş birliği içerisinde pazarlanacaktır. EFOR ürünleri ise Maatouk tarafından başta Körfez ülkeleri olmak üzere Dünya'nın çeşitli ülkelerinde satışa sunulacaktır. Yine sözleşme kapsamında, EFOR ve Maatouk tasarımlarını birleştirerek her iki markanın ve işbirliği içerisinde olan markaların satışının yapıldığı ortak kiosklar kurulacaktır."

Etiketler : ,
İlgili Haberler