Elon Musk’ın Paylaşımı DOGE Rallisi Başlattı! Dogecoin Alternatifi Bu Coinler Çıkışa Hazırlanıyor

Elon Musk’ın Paylaşımı DOGE Rallisi Başlattı! Dogecoin Alternatifi Bu Coinler Çıkışa Hazırlanıyor

Açıklamalar, DOGE fiyat hareketi konusunda iyimserliğe yol açtı ve meme coin rallisinin fitilini ateşledi

A+A-

 

Elon Musk'ın, Dogecoin balina hareketliliğinin arttığı bir dönemde yaptığı son açıklamalar, DOGE fiyat hareketi konusunda iyimserliğe yol açtı ve meme coin rallisinin fitilini ateşledi.

 

Tesla CEO’su ünlü milyarder ve kripto meraklısı Elon Musk’ın X hesabında Dogecoin’in maskot köpeğini yayınlayarak “Dogefather” yani “Doge Babası” paylaşımı yapması sonrasında popüler meme coin önemli bir direnç seviyesini aşmayı başardı. 

 

Musk’ın paylaşımları yalnızca DOGE’ye yaramadı, balinalar Pepe Unchained token satın almak için de sıraya girdi. Zincir üstü veriler DOGE’deki balina hareketliliğine işaret ederken ünlü analist Ali Martinez 26 Eylül tarihindeki satın alımları göstererek son 48 saat içerisinde 1,40 milyar dolardan fazla DOGE yatırımı yapıldığını söyledi. 

 

Musk’ın kendisini Doge babası olarak paylaşmasından sonra DOGE, 0,111 dolarlık direnç noktasını aştı. CoinMarketCap verilerinde yeşil renge bürünen köpek temalı meme coin, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,1193 dolardan işlem görüyor. DOGE’de son 24 saatlik yükseliş yüzde 9 civarına çıkarken DOGE alternatifi coinler de yükselişe hazırlanıyor. 

 

DOGE’nin başı çektiği altcoin rallisi sonrasında SHIB, PEPE ve WIF gibi meme coin projeleri de artış kaydediyor. Ön satışı devam eden ve düşük fiyatlardan satılan tokenlere ise yoğun bir ilgi olduğu görülüyor. 

DOGE Rallisi Sonrası Pepe Unchained 16 Milyon Dolara Koşuyor

Elon Musk’ın başlattığı DOGE yükselişi sonrasında kurbağa temalı PEPE’deki artış, PEPE’yi bir üst seviyeye taşıyan Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcı sayısına ivme kazandırıyor. 

 

İndirimli ön satış etkinliği ile hem kripto meraklılarının hem de balinaların hedefi olan PEPU coin, 16 milyon dolarlık yatırıma doğru emin adımlarla ilerliyor. PEPU coin, PEPE alternatifi olarak hem daha düşük ücretler hem de 100 kat daha yüksek hız vadediyor. Staking ödülleri ile daha da güçlenen proje, Ethereum ağının hantallığını geride bırakan Katman-2 teknolojisiyle geliştiriliyor. 

 

Kurbağa temalı orijinal PEPE, 3,5 milyar dolarlık piyasa değeri ile kripto dünyasındaki en büyük üçüncü meme coin olarak konumlanıyor. Ancak Ethereum ağındaki aksaklıklar ve özellikle yüksek gas ücretleri, hem eski yatırımcıları hem de PEPE satın alma şansını kaçıranları tedirgin ediyor. 

 

Ön satış etkinliği ile şu ana kadar 15 milyon dolardan fazla fon toplayan PEPU coin, meme coin rallisi öncesinde düşük fiyatlardan yatırım yapma fırsatı tanıyor. Mevcut aşamada 0,00986 dolardan satışa sunulan PEPU coin, PEPE’yi kendi zincirine kavuşturmayı ve çok zincirli bir yapı yaratmayı amaçlıyor. 

 

Aşamalı ön satış stratejisi, erken dönem yatırımcıların borsa listelemeleri anındaki potansiyel kazancını artırıyor. PEPE’ye seviye atlatan PEPU coin, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile satın alınabiliyor. Kazancını artırmak isteyen token sahipleri mevcut oranıyla yüzde 137 APY ve ETH bloğu başına 608,82 PEPU coin ödül sunan staking özelliğinden de faydalanabiliyor. 

Meme Coin Rallisi Geliyor, Crypto All-Stars Ekstra Kazanç Sunuyor

Meme coin meraklıları, olası bir ralli öncesinde kazancını artırma ümidiyle Crypto All-Stars token satın almak için sıraya giriyor. 

 

Elon Musk’ın paylaşımıyla hareketlenen DOGE balinalarının satın alımları sonrası tüm meme coin piyasası yükseliş kaydediyor. CoinGecko verilerine göre meme coin projeleri son 24 saatte yüzde 13 artış gösterirken piyasa değeri 53 milyar doları aşıyor. 

 

Meme coin sahipleri ralli heyecanıyla uykusuz kalsa da deneyimli yatırımcılar ek kazanç fırsatını kaçırmıyor. Birleşik meme coin staking özelliği ile sektörde devrim yapmaya hazırlanan Crypto All-Stars ön satışı bu sebeple yoğun ilgi görüyor. Şu ana kadar toplanan fonların 1,6 milyon doları aştığı etkinlik, DOGE yükselişi ile ivme kazanıyor. 

 

MemeVault isimli platformu merkezine oturtan projede yatırımcılar, DOGE dahil olmak üzere en popüler meme coin varlıklarını stake edebiliyor. Projenin native tokeni STARS token ise bu kazancı katlayabiliyor.

 

Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokeni olan STARS token sayesinde katılımcılar, meme coin varlıklarından pasif gelir elde edebiliyor. STARS token hold edenler ise staking ödüllerini üç katına kadar çıkarma şansı buluyor. 

 

Crypto All-Stars, meme coinlerin hiper büyüme doğasını benzersiz DeFi araçlarıyla birleştirerek yüksek potansiyele sahip bir ekosistem yaratıyor. Projenin teknik analiz dokümanına göre stake edilmeye uygun projeler arasında Pepe, Dogecoin, Shiba Inu, Floki Inu, Brett, Mog Coin, Milady, Turbo, Toshi, Coq Inu ve Bonk gibi dev meme coinler yer alıyor.

 

Ön satış etkinliği, her aşamada fiyatın belirli oranlarda yükseldiği katmanlı bir fiyatlandırma sistemi ile devam ediyor. Yatırımcılar ne kadar erken aşamada ön satışa dahil olursa 1 dolar karşılığında o kadar fazla sayıda STARS token satın alabiliyor. 

 

Mevcut aşamada STARS token satın almak isteyenler, 0,0014652 dolar ödeme yapıyor. Proje ekibinin devreye aldığı yeni gelişmeler sayesinde yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemlerinin yanı sıra SHIB, FLOKI, PEPE ve  DOGE ile de ödeme yapabiliyor.