En büyük alım fırsatı veren 8 altcoin

En büyük alım fırsatı veren 8 altcoin

Bitcoin'de sert düzeltme devam ederken yükseliş potansiyeliyle dikkat çeken 8 altcoin'i derledik.

A+A-

Bitcoin ve altcoinlerde yaşanan sert düşüşlerle birlikte aylardır görülmeyen düşük seviyeler görüldü. BTC 54.000 doların altına düşerken altcoinlerde düşüş çift haneli rakamlara ulaşıyor.

Yatırımcılar düşüşlerin bitip bitmediğini merak ederken Santiment; Bitcoin, Ethereum ve yedi altcoinin MVRV oranına göre dibe yakın olduğunu ve alım fırsatı sunduğunu belirtti.

Bu analizde MVRV oranını kullanan Santiment, en düşük 30 günlük MVRV'ye sahip altcoinleri paylaştı. Santiment'e göre bir tokenin 30 günlük MVRV'si ne kadar düşükse yatırımcıların alım yapmaları halinde zarar etme riski o kadar az oluyor. Yani düşük MVRV oranına sahip altcoinleri satın alırken, fiyat düşse bile dibe daha yakın olunduğu için kayıp miktarı daha az olacaktır.

Buna göre Santiment, şu anda 30 günlük MVRV oranı düşük olan ve alım fırsatı sunan tokenleri şu şekilde sıraladı: Dogecoin (DOGE), Uniswap (UNI), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK), XRP, Cardano (ADA). , Bitcoin (BTC) ve Toncoin (TON).

MVRV Oranı Nedir?

MVRV oranı bir anlamda yatırımcılara potansiyel yükseliş öncesinde bir alım fırsatı sunuyor. Bu noktada bir altcoin'in MVRV oranının düşük olması genellikle potansiyel bir alım fırsatı olarak yorumlanabilirken, MVRV oranının yüksek olması ise fiyatın aşırı değerlendiğine işaret edebilir. Santiment'e göre MVRV oranı analizinde, bir kripto paranın MVRV değeri ne kadar düşükse kısa vadeli bir sıçrama yapma olasılığı da o kadar yüksektir. Bu gösterge bir alım fırsatına işaret etse de yatırım kararlarınızı tek bir veriye ya da sinyale dayanarak vermeyin. Bu göstergeler, hata payı olan ve hiçbir zaman %100 doğruluğu kanıtlanmamış yardımcı verilerdir. Yatırım kararlarınızı kendi araştırmalarınıza dayanarak verin

*Bu bir yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Haberler