Ethereum ETF Dönemi Başlıyor! Ethereum Alternatifi Bu 3 Coin Mega Boğanın Yeni Gözdesi Olacak

Ethereum ETF Dönemi Başlıyor! Ethereum Alternatifi Bu 3 Coin Mega Boğanın Yeni Gözdesi Olacak

Piyasanın ruh hali oldukça açık: Ethereum ETF'leri yaklaştıkça yatırımcılar ve finans kurumları Web3 ile kripto paraları giderek daha fazla keşfediyor.

A+A-

 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), önümüzdeki salı günü işlem görmeye başlayacak olan spot Ethereum (ETH) borsa yatırım fonlarının (ETF'ler) piyasaya sürülmesini onayladı. Bu karar, Bitcoin ETF'lerinin başarılı çıkışının ardından kripto para piyasası için bir başka önemli adıma işaret ediyor. Piyasanın ruh hali oldukça açık: Ethereum ETF'leri yaklaştıkça yatırımcılar ve finans kurumları Web3 ile kripto paraları giderek daha fazla keşfediyor.

Ethereum ETF'leri onaylandıktan sonra kripto para piyasasına büyük miktarda sermaye akması bekleniyor. Bu sebeple üç Ethereum alternatifi coin mega boğanın yeni gözdesi olarak nitelendiriliyor.

The Meme Games, En Sevilen Meme Karakterleriyle Bonuslar Kazandırıyor

 

The Meme Games (MGMES), Olimpiyatların resmi meme coin'i olarak kabul ediliyor. Projenin yarışmasına katılmak için kullanıcılar The Meme Games token satın alıyorlar. Kullanıcıların en sevdikleri meme karakterleri, 169 metrelik bir yarışta yarışırken yüzde 25'lik bir bonus kazanma şansı oluyor.

Dogecoin, Pepe, Dogwifhat ve daha birçok meme sporcusu için kazanma şansı rastgele ve adil. en iyi performans gösterenler madalya ve teşvikler alırken, en düşük performans gösterenler alamayacak. Bununla birlikte, yarışmacılar çok sayıda MGMES tokeni satın alma ve bunları farklı meme karakterlerine tahsis ederek bonus kazanma şanslarını artırma fırsatına sahip olacaklar.

Resmi ön satış, 2024 Yaz Olimpiyatları sırasında devam edecek ve 8 Eylül'deki Paralimpik kapanış törenine kadar geçerli olacak. 10 Eylül’de ise DEX listelemeleri gerçekleşecek. Henüz yayına giren resmi ön satış etkinliği sırasında MGMES tokenlerini en düşük fiyatlarla satın almak hala mümkün.

Kısa süre içerisinde 206 bin dolardan fazla fon toplamayı başaran projede staking getirileri de oldukça yüksek. Yatırımcılar bu haberin yazıldığı saat itibarıyla tokenlerini stake ederse bin 270’ten fazla yıllık yüzde getirisi (APY) kazanabiliyor. Bu faydaları sayesinde The Meme Games’in mega boğanın yeni gözdesi olması bekleniyor.

Pepe Unchained’in Orijinal PEPE'den Daha İyi Performans Göstermesi Bekleniyor

Pepe Unchained (PEPU), orijinal Pepe Coin'in popülaritesini alıp yeni zirvelere taşımayı hedeflediği için yatırımcılar arasında öne çıkıyor. Neredeyse 5 milyon dolara yaklaşan ön satış etkinliğinde Pepe Unchained token satın alanların sayısı gün geçtikçe artıyor.

Pepe Coin'in geçen yılki muhteşem değer patlaması sayesinde bazı ilk yatırımcılar milyarder oldu. Ancak coin’in yetersiz kaldığı iki alan vardı, onlar da ölçeklenebilirlik ve işlem hızlarıydı. Bu endişeleri gidermek için Pepe Unchained, Ethereum için PEPE'ninkinden önemli ölçüde daha esnek olan bir Katman 2 zinciri tanıttı.

Stratejisi, ön satışın ilk haftalarında 4,7 milyon dolardan fazla para toplayarak büyük bir takipçi kitlesi kazanmasına yardımcı oldu.

Pepe Unchained büyük bir potansiyele sahip, çünkü kendi zincirine dayanıyor. Hal böyle olunca mega boğada öne çıkacak coin’ler arasında yer alıyor.

Kendi zinciri sayesinde minimum işlem ücretleri ve yüksek hızlar için optimize edilmiş durumda. PEPU tokenleri büyük listelerde yayınlandıktan sonra, ağ Base veya Solana gibi diğer yükselen blok zincirlerinin başarısını taklit edebilirse yatırımcıların büyük getiriler bekleyebileceği söyleniyor. Buna ek olarak, proje token sahiplerine yüzde 400’ün üzerinde APY sağlayan stake ödülleri sunuyor. Toplamda 400 milyona yaklaşan token havuzuda daha fazla token eklendikçe APY oranı da düşecek bu yüzden ilgili yatırımcılara erken davranmaları tavsiye ediliyor.

WienerAI, Dünyanın Önde Gelen Yapay Zeka Alım Satım Botu Olmaya Geliyor

WienerAI (WAI) ideal bir alım satım arkadaşı ve yapay zeka alım satım teknolojisinin zirvesi olma hedefiyle yüksek miktarda fon toplamayı başardı. Ön satışın bitmesine 9 gün kala 7,5 milyon dolardan fazla WienerAI token satın alındı. Etkinlik bitişi yaklaştıkça token satın alımları da hızlandı.

Meme coin ekosistemindeki benzersiz deneyimler ve etkileşimler, projenin devrim niteliğindeki yapay zeka tabanlı işlevselliği aracılığıyla kullanıcılara sunuluyor. Yatırımcılar ilk çıkışından itibaren bu projeyle ilgilendi ve şimdiye kadar da büyük bir başarı elde etti.

Diğer meme coin’lerin aksine WienerAI, zaman içinde uyum sağlamak için yapay zekayı kullanıyor. WAI tokeni şu anda ETH, USDT, BNB veya hatta bir banka kartı ile 0,00073 dolar karşılığında satın alınabiliyor.

Yıllık yüzde getirisi (APY) yüzde 140’ın üzerinde olan WienerAI, erken yatırımcılara önemli miktarda stake getirisi de sağlıyor. Bununla birlikte, daha fazla kişi havuza WAI yaptırdıkça, bu oranın düşeceğini unutmamak gerekiyor. Topluluk tarafından WienerAI'ye gösterilen muazzam inanç ve güven, 7 milyar WAI token yatırımından da anlaşılıyor.

Öte yandan WienerAI, yapay zekayı meme coin piyasasına tanıtarak kalabalığın arasından sıyrılıyor. Kullanıcılara, projenin yapay zeka tabanlı işlevselliği aracılığıyla siteyle etkileşim kurmaları için yeni yollar sunuluyor, alım satım sinyalleri sağlanıyor.

WienerAI, teknolojik ilerlemeye verdiği önem nedeniyle diğer meme coin'lerden ayrılıyor. Yenilikçi stratejisi ve gelecek vadetmesi nedeniyle WienerAI'ın mega boğanın yeni gözde coin’leri arasına katılması bekleniyor.