Ethereum ETF İşlemleri İlk Günü Nasıl Geçirdi? Ethereum Alternatifi Bu 3 Coin ETF Gelişmeleriyle Pump Yapmaya Hazırlanıyor

Ethereum ETF İşlemleri İlk Günü Nasıl Geçirdi? Ethereum Alternatifi Bu 3 Coin ETF Gelişmeleriyle Pump Yapmaya Hazırlanıyor

Ethereum ETF İşlemleri İlk Günü Nasıl Geçirdi? Ethereum Alternatifi Bu 3 Coin ETF Gelişmeleriyle Pump Yapmaya Hazırlanıyor

A+A-

 

Ethereum borsa yatırım fonları (ETF) salı günü ABD'de resmen işlem görmeye başladı ve dünyanın en büyük ikinci kripto birimi, birçok profesyonel yatırımcı tarafından tercih edilen bir finansal araç konumuna yerleşti.

Bloomberg Kıdemli ETF Analisti Eric Balchunas, ilk 15 dakika içinde 112 milyon dolarlık işlem yapıldığını, bunun normal ETF lansmanlarına kıyasla etkileyici bir rakam olduğunu, ancak Bitcoin ETF'lerinin ilk günkü hacim hızının yalnızca yarısı kadar olduğunu kaydetti.

Bitcoin ETF'lerinin şimdiye kadarki ilk gün performansının gerisinde kalmasına rağmen, Ethereum ETF'leri geleneksel ETF lansmanlarına kıyasla son derece iyi bir performans sergiledi.

Bu iyimser havanın ortasında yatırımcıların gözü Ethereum alternatifi olarak görülen The Meme Games, Pepe Unchained ve WienerAI projelerine çevrildi.

The Meme Games, Olimpiyatlarda Adından Söz Ettirmeye Geliyor

The Meme Games (MGMES) projesinin 16 Temmuz'da başlayan ön satış, yaklaşan Olimpiyat etkinlikleri nedeniyle kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. The Meme Games token satın alımları ilk dönüm noktasına ulaşmak üzere hızlandı.

Olimpiyatlar yaklaşık bir hafta sonra, 26 Temmuz'da başlayacakken, The Meme Games bu heyecandan faydalanmak için tam da doğru zamanda başlamış oldu. Girişim tarafından kripto para dünyasından beş efsanevi meme karakteri Dogecoin, Pepe, Dogwifhat, Brett ve Turbo projeye eklendi. Bunlar çeşitli Olimpiyat sporlarına katılan sporcuları olacak ve kazananlara ödüller sunulacak.

Ancak yarışı kazanmak için MGMES tokenlerini ön satış sırasında satın almak gerekiyor. Birçok kişi, The Meme Games tokeni tanesi 0,00905 dolara satın aldı. Ancak bu fiyat iki günden az bir süre içinde artacak. Bu yüzden erkenden ön satışa katılmak isteyenler ETH, USDT, BNB, kredi veya banka kartlarıyla MGMES satın alabilirler.

Kripto piyasası yeni bir yükseliş döngüsüne giriyor ve heyecan neredeyse hiç dinmiyor. Bu nedenle şu an, birçok analist tarafından büyük bir potansiyele sahip olduğu düşünülen kripto para birimlerini ve tokenleri satın almak için ideal bir zaman. The Meme Games token de Ethereum alternatifi olarak öne çıkıyor.  

 

Pepe unchianed 5 Milyon Dolardan Fazla Fon Toplayarak Dönüm Noktasını Aştı

Pepe Unchained (PEPU), Ethereum alternatifi coin’ler arasında yer almak için önemli potansiyele sahip başka bir fantastik şans olarak konumlandırılıyor. Pepe Unchained, orijinal Pepe (PEPE) ve birçok klonuyla aynı Pepe meme’ine dayanan kendi blok zincirine sahip ilk kurbağa meme coin'i olarak piyasaya çıkışını yaptı. Ön satışta 5 milyon dolardan fazla Pepe Unchained token satın alımı gerçekleşti.

Geliştiricileri, Ethereum ağının üzerine bir Katman 2 zinciri inşa ederek, Ethereum'un kısıtlamalarını aşıp “zincirsiz” hale gelmesini sağladı. İşlem hızı ve maliyeti söz konusu olduğunda, ETH blok zinciri, Ethereum 2.0'a yükseltme de dahil olmak üzere tüm geliştirme ve ilerlemelerine rağmen yine de yavaş ve maliyetli olarak kabul ediliyor.

Pepe Unchained, farklılaşmasına yardımcı olacak Katman 2 zinciri sayesinde çok daha düşük maliyetlerle önemli ölçüde daha hızlı işlemler sağlayarak öne çıkarak yatırımcıları çekiyor. Sadece birkaç hafta içinde topladığı fon da bunu gösteriyor. Yatırımcılar bir sonraki kripto boğa koşusu sırasında fiyatının yükseleceğine gerçekten için projeye akın ediyor.

Yüzde 370’ten fazla yıllık getiri oranı (APY) sağlayan proje stake mekanizmasıyla da dikkat çekiyor.

Şu anki fiyatı 0,008596 dolar olan PEPU tokeni birkaç saat içinde yeni bir aşamaya geçeceği için fiyatında daha tanık olacak. Bu nedenle ilgili alıcılara erkenden yatırım yapmaları tavsiye ediliyor.

WienerAI, Yapay Zeka ile Meme Fenomenini Birleştirerek Sektöre Yenilik Getiriyor

WienerAI (WAI) bu yılın en iyi kripto ön satışlarından biri olarak konumlandırılıyor. Kısa süre içinde 7,5 milyon dolardan fazla gerçekleşen WienerAI token satın alımı da bunu gösteriyor.  Proje görünüşte bir köpek, bir sosis ve yapay zekayı birleştiren bir meme coin olsa da, arkasında kripto alım satımını değiştirebilecek bir ürün üreten oldukça büyük bir çaba var.

WienerAI, belki de piyasanın şu anda sahip olması gereken türünün en ileriye dönük ürünü olan yeni bir alım satım botu. Etkileşimli bir sohbet arayüzü olarak tasarlanan bu ürün, yatırımcıların alım satım ve yatırımlar hakkında sorular sormasına, yapay zeka ile konuşmasına olanak tanıyor. Bot daha sonra tahmin teknolojilerini kullanarak en iyi yatırım olanaklarını bulmak için piyasayı araştırıyor.

Aynı zamanda yatırımcıların botun kendi arayüzünden geçiş yapmasına da izin veriyor. Tüm bunlar birlikte, yatırımcıların verilere, piyasa modellerine ve daha fazlasına dayalı olarak yapay zeka tarafından hesaplanan en iyi potansiyel hamleleri yapmalarına yardımcı oluyor.

WAI tokeni 0,00073 dolara satın alınabiliyor. ICO’nun bitmesine ise sadece 7 gün kaldı. Bu nedenle bir sonraki kripto boğa koşusu sırasında veya hatta lansmandan hemen sonra fiyat dalgalanmaları olmadan satın alımın gerçekleştirilmesi tavsiye ediliyor.