Ethereum ralliye hazırlanıyor: Yeni hedef 10 bin dolar

Ethereum ralliye hazırlanıyor: Yeni hedef 10 bin dolar

Ethereum bir sonraki boğa piyasasında Bitcoin'den daha iyi performans gösterebilir. Ethereum'da gözler 10 Bin dolar seviyesinde.

A+A-

Ethereum ETF'nin onaylanmasının ardından yakında ABD'de faaliyete geçecek. Bu arada, kripto analiz firması K33 Research raporu Ethereum ETF'nin ilk beş ay içinde 4 milyar dolar giriş çekebileceğini öne sürüyor.

K33 Research, dünya çapında mevcut ETH tabanlı borsada işlem gören ürünlerde ne kadar para yönetildiğine bakarak ve bunları bitcoin (BTC) için benzer ürünlerle karşılaştırarak tahminlerini yaptı. Ayrıca büyük yatırımcılar için büyük önem taşıyan Chicago Ticaret Borsası'nda (CME) kaç tane vadeli işlem sözleşmesinin işlem gördüğünü de kontrol ettiler.

Ethereum Bitcoin'den Daha İyi Performans Gösterecek

İyimserliğe katkıda bulunan bir kripto analisti, kısa süre önce Ethereum'un (ETH) bu piyasa döngüsünün ikinci yarısında neden Bitcoin'den (BTC) daha iyi performans gösterebileceği hakkında bir tweet attı. 

Ethereum ETF'nin onaylanması sonrası Ethereum, birkaç aylık düşen kama formasyonundan çıktı. Bu arada kripto analisti Jelle, ETH'nin 4.000 doları aşması halinde 10.000 dolara kadar yükselebileceğini öne sürüyor.

Şu an itibariyle ETH, 3.810 $ fiyat aralığını başarıyla geri kazandı ve 457 milyar $ piyasa değeri ile 3.900 $ fiyat aralığını kısa bir süre test etti.

Etiketler : , ,
İlgili Haberler