Europower'ın (EUPWR) yeni sözleşmesi açıklandı 

Europower'ın (EUPWR) yeni sözleşmesi açıklandı 

Europower Enerji, (EUPWR) Türkiye Elektrik İletim A.Ş ile yeni sözleşmesini 10 gün içinde imzalayacağını duyurdu 

A+A-

Europower Enerji Ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (EUPWR) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladığı bildirimde, Türkiye Elektrik İletim A.Ş "İTM-472 REFERANSLI 154KV DÖŞEMEALTI TM YAPIMI" konulu ihalenin kazanıldığını daha önce açıklamış olduğunu hatırlatarak, kurumun Satın Alma ve  Sözleşmeler Direktörlüğü tarafından ilgili iş için şirkete sözleşme davetinde bulunulduğu belirtildi. Kurum ile sözleşmenin 10 takvim günü içerisinde imzalanacağı ifade edildi.

İmzalanacak sözleşmenin baz bedelinin 213 milyon 312 bin 766 TL olduğu dile getirildi.

KAP'ta yayınlanan açıklamada şu ayrıntılara yer verildi;

"26/06/2024 tarihli Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapmış olduğumuz bildirimde, şirketimizin TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından gerçekleştirilen "İTM-472 REFERANSLI 154KV DÖŞEMEALTI TM YAPIMI" konulu ihaleye girdiği ve en avantajlı fiyatı vererek ihalede 1. olduğu bildirilmişti. 

TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Satın Alma ve  Sözleşmeler Direktörlüğü, ilgili iş için şirketimize sözleşme davetinde bulunmuştur. Kurum ile sözleşme 10 (On) takvim günü içerisinde imzalanacaktır. Sözleşme baz bedeli 213.312.766,- TL(İki Yüz On Üç Milyon Üç Yüz On İki Bin Yedi Yüz Altmış Altı, Türk Lirası)
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız."

İlgili Haberler