Fade Gıda üretim ağına yeni robotlar ekledi 

Fade Gıda üretim ağına yeni robotlar ekledi 

Fade Gıda Yatırım San.Tic.A.Ş., Menemen’deki tesislerinde, Astronaut Akıllı Süt Sağım Robotunu devreye sokarak, üretimde verimliliği artırmaya başladı. 

A+A-

Fade Gıda Yatırım San.Tic.A.Ş., Menemen’deki tesislerinde, Astronaut Akıllı Süt Sağım Robotunu devreye sokarak, üretimde verimliliği maksimum verimi ve kaliteyi elde etmeye başladığını duyurdu. Şirket ayrıca ilave Akıllı Süt Sağım Robotu makinesinin gerekliliğine karar verildiğini ve alımın gerçekleştirildiğini belirtti.

Fade Gıda'nın KAP'ta yer alan açıklamasında şu ayrıntılara yer verildi;

"2019 yılında Şirketimiz Fade Gıda Yatırım San.Tic.A.Ş., Menemen’deki 90.158 m² yüzölçümlü ve içerisinde organik tarım faaliyetinde bulunduğu tarlasının daha verimli değerlendirilmesi ilkesi ile, 10.000 m²’lik kısmında; depo, ofis, çoban evi ve modern, hijyenik; 1.000 küçükbaş ve 1.000 büyükbaş kapasiteli olmak üzere çiftlik yatırımını tamamlamıştır. Bu tarlada yetişen bitkiler, büyükbaş hayvanlar tarafından tüketilir ve bu hayvanlardan tabi olarak doğal gübre elde edilir ve bu gübreler tekrar bu tarlada yetiştirilen bitkiler için kullanılarak mükemmel bir besin zinciri ve ekolojik dönüşüm elde edilmiş olur.

Bu yatırım ile birlikte şirketimiz, hiçbir alanında insan eli değmeyen ve en son ileri teknolojiye sahip Lely Astronaut Akıllı Süt Sağım Robotunu bünyesine katmış ve mevcut Lely Astronaut Akıllı Süt Sağım Robotu ile serbestçe dolaşan, istediği zamanda sağılan ve 24 saat takip edilebilen mutlu inekler ile üretimde maksimum verimi ve kaliteyi elde etmeye başlamıştır.

Büyükbaş hayvan ithalatları ile canlı hayvan sayımızdaki artış ve yeni ithalatların devamı ile, üretim kapasitemizin artması sonucu, ilave Akıllı Süt Sağım Robotu makinesinin gerekliliğine karar verilmiş ve alımı gerçekleştirilmiş olup; ivedi olarak üretimde devreye sokulmuştur. Ayrıca ilave robotlar alınması durumunda, siz değerli yatırımcılarımızın bilgisine sunulacaktır.
Bilgilerinize sunarız"

Etiketler : ,
İlgili Haberler