FED Faiz Kararı Kripto Paraları Nasıl Etkiledi? PEPE Unchained Gözünü 14 Milyon Dolara Dikti!

FED Faiz Kararı Kripto Paraları Nasıl Etkiledi? PEPE Unchained Gözünü 14 Milyon Dolara Dikti!

NEIRO tokenin piyasa değerinin 15 milyondan 150 milyon dolara fırlaması gibi PEPU coin’in de pump yapma ihtimali, yatırımcıları harekete geçiriyor

A+A-

 

Heyecanla beklenen FED faiz kararı açıklandı. ABD Merkez Bankası (FED) eylül toplantısı sonrasında faiz oranlarını 50 baz puan indireceğini açıklayarak piyasalarda şaşkınlık yarattı. FED, bu faiz indirimi ile COVID-19 pandemisinin başlangıcından bu yana ilk kez faiz indirimine gitmiş oldu. 

 

FED 2020’den bu yana ilk kez gerçekleştirdiği indirim ile faizi 50 baz puan düşürerek 5,50’den 5’e indirdi. Faiz kararı öncesinde piyasaların genel beklentisi politika faizinin 25 baz puan indirilmesi yönündeydi. 

 

FED faiz kararı açıklaması sonrası kripto piyasası hızlı tepki verdi. Mart 2022’den sonra üst üste gelen faiz artışları ile 23 yılın en yüksek seviyesine çıkan politika faizinin 50 baz puan düşürülmesi sonrasında lider kripto Bitcoin 60 bin doların üzerine ani bir yükseliş gerçekleştirirken popüler meme coin PEPE’yi kendi zincirine kavuşturan Pepe Unchained token satın alma fırsatı sunan ön satış ivme kazandı. 

 

CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 60 bin 283 dolardan işlem görüyor ve son 7 günde yüzde 5 civarında yükseliş kaydetmiş görünüyor. Ön satış performansı ile dikkat çeken Pepe Unchained token ise 14 milyon dolara dayanarak kripto balinaları başta olmak üzere yatırımcıların dikkatini çekiyor. 

NEIRO Pump Yaptı, Sıradaki Ralli Adayı Pepe Unchained Mi?

FED faiz kararı haricinde son günlerin en popüler isimlerinden biri olan NEIRO, yalnızca 48 saat içerisinde yüzde 1856 oranında artarak gündeme oturmayı başarıyor. Ön satış etkinliği ile Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonların 14 milyon dolara dayanması, sıradaki NEIRO coin PEPU coin mi sorularına yol açıyor. 

 

NEIRO token rallisinin arkasındaki sebep, kripto para borsası devi Binance’in meme coin listeleme çılgınlığı olarak gösteriliyor. PEPU coin’in ön satış performansına bakan yatırımcılar, PEPU’nun Binance listelemelerine aday bir proje olduğunu düşünüyor. 

 

Eğer PEPU Binance'in spot listesine girerse, şu anki fiyatı olan 0,0098 doların hangi noktaya ulaşacağını tahmin etmeye çalışmak bile heyecan veriyor.  Nitekim sadece iki gün önce NEIRO tokenin de PEPU’dan bir farkı olmadığı biliniyor. 

 

Bununla birlikte, bir sonraki yatırım turu başladığında fiyatın 0,00981 dolara yükselecek olması sebebiyle en düşük fiyattan yatırım şansı için saatler bulunuyor. Aşamalı fiyat politikası sebebiyle erken yatırımcıların borsa listelemeleri anındaki potansiyel kazancı çok daha fazla oluyor. 

 

NEIRO tokenin piyasa değerinin 15 milyondan 150 milyon dolara fırlaması gibi PEPU coin’in de pump yapma ihtimali, yatırımcıları harekete geçiriyor. Fiyatlar artmadan Pepe Unchained token satın almak isteyenler ön satışa akın ediyor. 

Pepe Unchained Projesinin Öne Çıkan Özellikleri

Pepe Unchained, Ethereum blok zincirindeki gas fiyatlarını düşürerek ve 100 kata kadar daha hızlı işlem imkanı sunacak kendi Katman 2 çözümüyle popüler meme coin PEPE’yi problemlerinden kurtarıyor. 

 

Düşük işlem ücretleri, daha hızlı bir kripto deneyimi ve artan verimlilik, Pepe Unchained tokeni PEPE’den daha üst bir konuma yükseltiyor. Pepe Unchained canlı bir topluluk oluşturuyor ve özel bir blok zinciri başlatmak ve ilk borsa listelemelerini hayata geçirmek için hazırlanıyor. 

 

Pepe temalı bir token olması da Pepe Unchained’e avantaj sağlıyor. SlumDOGE Millionaire gibi ünlü kripto kişiliklerinden birinin iddiasına göre 2025 yılının popüler hikayelerinden birinin PEPE olması bekleniyor. Bu sayede PEPU coin hem kendi avantajlarıyla dikkat çekmeyi başarıyor hem de olası bir PEPE rallisinden faydalanmayı amaçlıyor. 

 

Ön satışının üçüncü ayında 15 milyon dolara yakın miktarda fon toplamayı başaran bir projenin, listelemeler sonrasında NEIRO token gibi pump yapma ihtimali de oldukça yüksek kabul ediliyor. Staking ödülleri ile desteklenen proje, büyük bir heyecanla borsa listelemeleri için bekliyor. 

 

Pepe Unchained token akıllı sözleşme denetimleri ile de dikkat çekiyor. Coinsult ve SolidProof gibi sektörün öncü iki ismi tarafından denetlenmiş ve kritik hiçbir sorun bulunmadığı tasdik edilmiş bir proje olması, PEPU coin satın almayı düşünen yatırımcıları teşvik ediyor. 

Pepe Unchained Nasıl Satın Alınır?

PEPE’ye yatırım yapma şansını kaçıranlar veya yüksek gas ücretleri sebebiyle PEPE satın alamayanlar, 1 doların çok altında bir fiyattan PEPU coin satın alabiliyor. Mevcut aşamada PEPU coin, 0,0098 dolardan yatırımcıların karşısına çıkıyor. 

 

PEPU coin satın alan yatırımcılar dilerse pasif gelir elde etmek için tokenlerini stake edebiliyor. Şu ana kadar stake edilen token sayısı 1 milyarı aşarken projenin APY’si yüzde 151’de konumlanıyor. Staking paneline göre ETH bloğu başına ödül ise 608,82 dolar olarak belirleniyor. 

 

FED faiz kararı açıklandıktan sonra olası bir ralli öncesinde düşük fiyatlı kripto coin arayışında olan yatırımcılar, PEPU ön satışına katılabiliyor. PEPU coin satın almak isteyenler, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri ile ödeme yapabiliyor. 

 

PEPE’ye seviye atlatan PEPU coin, meme coin meraklısı kripto yatırımcılarını bekliyor.

İlgili Haberler