FLOKI düşüş trendini kırdı: %200 sıçrama yaşanabilir

FLOKI düşüş trendini kırdı: %200 sıçrama yaşanabilir

Bitcoin'deki yükselişi fırsat bilen pek çok altcoin gibi FLOKI de bunu iyi değerlendi. Peki ilerleyen haftalarda %200'lük bir sıçrama FLOKI'de yaşanabilir mi?

A+A-

Meme coin FLOKI de kripto piyasalarına son zamanlarda gerçekleşen girişlerden faydalandı ve bu da birçok kripto para biriminin hem 24 saatlik hem de yedi günlük zaman dilimlerinde kazançlar elde etmesine neden oldu.

Özellikle, bu giriş FLOKI'nin Haziran ayından bu yana rallilerinin zirvesi olarak hizmet eden azalan bir trend çizgisinden çıktığını gördü. Bu kırılma önemli bir teknik gelişme olarak görülüyor ve kripto analisti World Of Charts, bunu güçlü bir yükseliş sinyali olarak vurguluyor. Analiste göre, bu kırılma, meme madeni paranın tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru koşmaya devam etme eğilimini gösteriyor.

FLOKI Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini %200 Aşmaya Hazır

2021'de piyasaya sürülmesine rağmen FLOKI, bu yılın başlarında beş ay içinde %100'lük bir artışla tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0003449$'a ulaşarak öne çıktı. Mevcut durumda, meme coin tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %55 oranında düzeltildi.

Ancak, kripto analisti World Of Charts'ın analiz ve tahminlerine göre, bu düzeltme sona ermek üzere ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0003449 $ artık uzun süre dayanamayabilir.

World Of Charts, analizini sosyal medya platformu X'te paylaşarak FLOKI / TetherUS işlem çiftinin günlük mum grafiğini yayınladı. Grafik, meme madalyonunun, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığından beri içinde işlem gördüğü bir yükseliş flama bayrağı modelinin direnç eğilim çizgisinin üzerine çıktığını ortaya koyuyor.

Öngörülen fiyat yörüngesi açısından analist, FLOKI'nin yalnızca önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini aşmakla kalmayıp aynı zamanda 0,0005 $ 'ın hemen altındaki bir fiyat noktasına doğru itebilecek başka bir kırılma yolunda olduğuna inanıyor. Bu noktaya ulaşmak için FLOKI'nin mevcut fiyat seviyesinden %210'luk bir ralli yapması gerekecek.

FLOKI İçin %200'lük Bir Ralli Mümkün mü?

Sabah saatlerinde FLOKI 0,0001554$'dan işlem görüyordu ve son yedi günde %12 artış gösterdi.

Zincir üstü analiz platformu Santiment'in verilerine göre, FLOKI ve diğer meme coinleri beş ay içinde sosyal medya platformlarında en yüksek düzeyde ilgi ve bahse tanıklık ediyor. Bu ilginç trend, Dogecoin'e olan yeni ilginin doğal olarak diğer meme coin'lere de akmasıyla ortaya çıktı.

Bu artan ilgi ile %200'lük bir ralli olasılık dahilinde. FLOKI, daha önce bu yılın başlarında %100'lük etkileyici bir artış kaydetmiş ve kısa bir zaman diliminde önemli kazançlar elde edebileceğini göstermişti.

İlgili Haberler