Hamster Kombat Airdrop Ne Zaman? Ekipten Gelen Haber Hamster Kombat Rakibi Bu Coinleri Yükselişe Geçirdi

Hamster Kombat Airdrop Ne Zaman? Ekipten Gelen Haber Hamster Kombat Rakibi Bu Coinleri Yükselişe Geçirdi

Notcoin’in kaydadeğer başarısı sonrasında uzmanlar, HMSTR tokenin de uzun vadede kazanç sağlayacağına inanıyor

A+A-

Hamster Kombat airdrop ne zaman? Kripto para yatırımcıları ve Telegram tabanlı popüler kripto oyunu Hamster Kombat meraklıları son günlerde en çok bu soruyu soruyor. Gelin birlikte Hamster Kombat airdrop tarihi hakkında ekipten gelen haberlere bakalım.

Hamster Kombat Airdrop Ne Zaman?

Telegram kanalında 52 milyon aboneye sahip Hamster Kombat airdrop ne zaman sorusu sonunda yanıtını buldu. Proje ekibi, temmuz ayında planladığı Hamster Kombat airdrop etkinliğini teknik aksaklıklar sebebiyle eylül ayına ertelediğini duyurdu. 

 

Projenin teknik analiz dokümanında yer alan bilgilere göre token airdrop’unun yüzde 60’ının oyunculara tahsis edileceği biliniyor. Tokenlerin kalan kısmının ise piyasa likiditesi sağlamak, ekosistem ortaklıkları ve ödüller için kullanılması planlanıyor. Son gelen haberlerde ise Hamster Kombat airdrop tarihinin 26 Eylül olarak planlandığı açıklandı. 

 

Notcoin’in kaydadeğer başarısı sonrasında uzmanlar, HMSTR tokenin de uzun vadede kazanç sağlayacağına inanıyor. Kısa vadede ise tokenin ne şekilde davranacağını kestirmek epey zor. Bu durum HMSTR token rakiplerini yükselişe geçiriyor.

Hamster Kombat Rakibi Coinler Yükselişte! PEPU Coin’e Balina Dopingi

Hamster Kombat airdrop ne zaman sorusunu yanıtladığımıza göre projenin alternatiflerine birlikte göz atalım. Belirsizliğin hakim olduğu kripto dünyasında balinalar Pepe Unchained token satın almak için adeta sıraya giriyor. 

 

PEPE’ye olan ilgisini kaybeden ve geçtiğimiz hafta 8,96 milyon dolar değerinde PEPE’yi dump eden balinalar, PEPE’yi bir üst seviyeye çıkaran PEPU coin ön satışına yoğun ilgi gösteriyor. İndirimli fiyatlardan yatırım yapma şansı sunan ön satışta şu ana kadar toplanan fonlar, balinaların da etkisiyle 12 milyon dolara dayanıyor. 

 

PEPE’nin geçmiş performansına baktığımızda 3 bin dolarlık yatırım yapan bir yatırımcının 46 milyon dolar kazandığını hatırlamak mümkün. PEPE’yi kendi zincirine kavuşturan PEPU coin’in de benzer bir senaryoya sahne olma ihtimali yüksek görünüyor. Ön satışta kısa sürede 12 milyon dolara yakın fon toplamayı başarması, borsa listelemeleri sonrası için heyecan yaratıyor. 

 

Pepe Unchained, daha düşük işlem ücretleri ve daha hızlı işlem süreleri sağlayan kendi blok zincirinden yararlanarak $PEPE'nin eksikliklerini gideriyor. Proje ekibi güncellemeleri paylaştığı X hesabında, Katman-2 çözümünün lansmanının yaklaştığı bilgisini veriyor. 

 

Popüler meme coin PEPE’yi hantallıktan kurtaran projenin yol haritasının bir parçası olan büyük bir borsadaki potansiyel listelemenin, PEPU coin değerini önemli ölçüde artırması bekleniyor. Binance veya Coinbase gibi bir borsada listelenme potansiyeli, PEPU coin yatırımcısına PEPE’ye benzer bir heyecan yaşatabilir.  

 

Erken dönem yatırımcılar, listelemeler öncesinde düşük fiyatlardan Pepe Unchained token satın almak için ön satışa yöneliyor. Mevcut aşamada 0,0094603 dolardan satılan PEPU coin, yüksek APY sunan staking özellikleri ile de dikkat çekiyor. 

 

Akıllı sözleşme denetimleri Coinsult ve SolidProof tarafından denetlenen PEPU coin, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri ile satın alınabiliyor. 

Düşük Fiyata Base Dawgz Satın Almak İçin Son Şans

Ön satış etkinliğinde toplanan fonlar 3,2 milyon doları aşan ve sıradaki BRETT coin olarak gösterilen Base Dawgz token satın almak isteyen yatırımcılar, listelemeler öncesindeki son şansını kullanıyor. 

 

4 Eylül tarihinde Türkiye saati ile 19.00’da DEX listelemesi gerçekleşecek DAWGZ tokeni indirimli satın almak isteyen yatırımcılar için son saatlere giriliyor. Base meme coin listelerinin üst sıralarına çıkması beklenen DAWGZ tokenin borsa performansı büyük bir heyecanla bekleniyor. 

 

Çok zincirli bir yapıya sahip Base Dawgz token, Base tabanlı bir proje olsa da Ethereum’dan Solana’ya  Binance Akıllı Zinciri’nden Avalanche ağına kadar çoklu bir ağ yapısına yayılıyor. Katılımcılar, projenin ilham aldığı base jumping sporunda olduğu gibi ağlar arasında dilediği gibi atlayış gerçekleştirebiliyor. 

 

Sıradaki BRETT olarak gösterilen DAWGZ token için BRETT’in pump yaptığı döneme bir bakalım. Şubat ayında sessizce piyasaya sürüldüğünde BRETT’in böyle bir potansiyel taşıdığını çoğu yatırımcı tahmin edememişti.

 

Ancak iki ay içinde BRETT fiyatı arttı ve piyasa değeri 403 milyon doların üzerine çıkmayı başardı. Sadece iki ay sonra gerçekleşen tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşması ile BRETT, yatırımcıların gündemine oturdu. 

 

BRETT coin’in artışında en önemli etkenler olan Base ağının genişlemesi ve meme coin boğasının DAWGZ token için de benzer yükseliş potansiyeli taşıdığı iddia ediliyor. Bu sebeple BRETT coin satın alma şansını kaçıran yatırımcılar, DAWGZ tokene ilgi gösteriyor. 

 

DEX listelemeleri öncesinde Base Dawgz token satın almak ve olası bir ralli durumundan faydalanmak isteyen yatırımcılar, 0,008582 dolar ödeyerek ön satış etkinliğine katılabiliyor. Çoklu blok zincirine yayılan yapısı sayesinde DAWGZ token, ETH, USDT, SOL, BNB, AVAX ve kart işlemleri ile satın alınabiliyor. 

 

Bu yazımızda Hamster Kombat airdrop ne zaman ve Hamster Kombat alternatifi projeler hangileri sorularına yanıt bulduk. Olası bir altcoin boğası ile yükselişe geçmesi beklenen Pepe Unchained ve Base Dawgz token projelerini inceledik.