Hamster Kombat Bybit'te listelendi: Sırada Binance mi var?

Hamster Kombat Bybit'te listelendi: Sırada Binance mi var?

Hamster Kombat'ın Bybit'te listeleneceğinin ortaya çıkmasıyla birlikte gözler Binance'e çevrildi. Binance de Hamster Kombat'ı listeleyecek mi?

A+A-

Kripto sektörünün son dönemdeki sıcak teması Hamster Kombat (HMSTR), Salı günü bir dönüm noktası niteliğinde bir başarıya imza attı. P2E projesi, dünya çapında lider bir kripto borsası olan Bybit'te listelendiğini resmen duyurdu.

Bu liste, Telegram tabanlı proje için önemli bir iyimserliğe yol açtı ve tüccarlar ve yatırımcılar önümüzdeki günlerde özellikle Binance'de daha fazla liste üzerinde spekülasyon yapıyor.

Hamster Kombat Bybit'te Listelendi

Hamster Kombat topluluğu tarafından 3 Eylül'de paylaşılan resmi bir X gönderisine göre, P2E projesi kısa süre içinde Bybit spot ticaret platformuna ulaşacak. Ayrıca, Bybit duyurusunda açıklanan listeleme zamanı 26 Eylül 2024 idi.
Ek olarak, P2E projesinin topluluğu tarafından yakın zamanda yayınlanan bir Telegram gönderisine göre, kullanıcıların OKX'te HMSTR ticareti yapmak için KYC işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Gönderide listelemeyle ilgili daha fazla ayrıntı vurgulanmamış olsa da, projenin diğer borsalarda listelenme planlarına işaret ediyor.

Yakın tarihli bir CoinGape Media raporu, HMSTR token lansmanının ve airdrop'un da 26 Eylül'e ayarlandığını vurguladı. Kripto borsası Bitget de projenin listeleme şemsiyesi altında.

Aynı zamanda, projenin planları çok geciktiği için piyasa meraklıları listeleme ve token lansmanını hevesle bekliyor. Bağlam açısından, projenin bu yılın başlarında başlamasının ardından, topluluğu Temmuz ayında TGE ve airdrop planlarını açıkladı. Ancak, planların ertelendiği ve nihai lansman tarihinin 26 Eylül olarak belirlendiği görülüyor.

Sırada Binance mi var?

Bu arada, dünyanın önde gelen kripto borsası Binance'in Hamster Kombat'a destek vereceği yönündeki spekülasyonlar da devam ediyor. Hamster Network tarafından X'te kısa süre önce yayınlanan bir gönderi, projenin Binance'te bir listeleme sağlama amacını vurguladı. Bununla birlikte, Binance'in konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadığını belirtmek gerekir.

Bununla birlikte Binance'in projeye ileride destek verme şansı olabilir. Özellikle, kripto borsası devi, küresel konumunu güçlendirerek gelişmekte olan pazarlara girmeye devam ediyor.

Kısa bir süre önce Binance, kullanıcılara en yeni alım satım seçeneklerini sunmaya yönelik daha geniş yaklaşımının bir parçası olarak TON tabanlı bir kripto projesi olan DOGS'tan yararlandı. Ayrıca, borsa bugün belirli DOGS çiftleri için daha fazla destek sağladığını açıkladı. Bu son listelemeler ve çok sayıda kripto projesine desteğin uzatılmasıyla ilgili olarak, olağan piyasa duyguları Binance'te HMSTR listelemesi konusunda iyimserlik ifade ediyor.

İlgili Haberler