Hamster Kombat Günlük Kombo Nasıl Yapılır? İşte Hamster Kombat Alternatifi 100x Yapacak 3 Proje

Hamster Kombat Günlük Kombo Nasıl Yapılır? İşte Hamster Kombat Alternatifi 100x Yapacak 3 Proje

Hamster Kombat günlük kombo nasıl yapılır diye merak edenler için bazı adımlar şunlar:

A+A-

Telegram'da popüler bir kripto mini uygulaması olan Hamster Kombat, oyuncuları cezbetmek ve onlara kripto kazandırmak için tıklama mekaniğini stratejik oyunla birleştiriyor. Hamster Kombat'ta para kazanmanın en iyi yollarından biri, her gün oynayan oyunculara teşvikler veren Günlük Kombo'yu kullanmak.

Hamster Kombat günlük kombo nasıl yapılır diye merak edenler için bazı adımlar şunlar:

·       Oyuna her gün giriş yapmak ve ödülleri toplamak gerekiyor. Çoğu oyunlarda günlük giriş ödülleri var ve bu ödüller arasında Hamster Kombat günlük combo kartları bulunuyor.

·       Görevleri tamamlamak da Hamster Kombat günlük kombo kazandıranlar arasında. Etkinlikler ve görevler düzenli takip edildiği takdirde kart toplamak mümkün olabiliyor.

·       Oyun içi mağazada günlük olarak özel teklifler sunulabiliyor. Bunlar da kontrol edilmeli.

·       Oyunlarda etkinlikler ve turnuvalar bulunuyor. Bunlara katılıp Hamster Kombat günlük kombo kartı kazanmak mümkün. Ayrıca etkinliklerde başarı sağlayıp yüksek puanlar elde etmek de kombo kartları kazandırıyor.

·       Oyun içinde kazanılacak veya satın alınacak paketlerde kombo kartları bulunabilir.

·       Oyun, edinebileceğiniz veya satın alabileceğiniz sandıklarda ve paketlerde kombo kartlar içerebilir. Günlük veya haftalık olarak sandıkları açarak bu kartları toplama şansınızı artırabiliyorsunuz.

Hamster Kombat günlük kombo nasıl yapılır sorusuna cevap verdikten sonra Hamster Kombat alternatifi 100x yapacak 3 projeyi yakından inceleyelim.  

 

Pepe Unchained - Pepe'nin En Büyük Rakibi Olmaya Hazırlanan Coin

Pepe Unchained (PEPU), orijinal Pepe'nin ayak izlerini takip etmekten daha fazlasını yapmayı uman bir girişim olarak konumlandırılıyor. Pepe Unchained token satın almak ise bazı analistlere göre meme coin’lerdeki devrime katılmak anlamına geliyor.

Kısa süre ön satışına başlayan Pepe Unchained şimdiden 3,2 milyon dolar gibi önemli bir miktar topladı.

Bu arada Pepe Unchained, sadece eğlence ve şaka ile yetinmiyor. Kendinden öncekilerin sorunlarını çözerek, kendisini en üstün Pepe seçeneği olarak kabul ettirmeye çalışıyor.

Pepe Unchained, kendi Katman 2 ağını kurarak, öncülerinin başına bela olan tüm sorunlara bir son vermeyi umuyor.

Ekip şakacı bir şekilde, "Pepe eski, hantal Katman 1 sunucu odasına zincirlenmiş bir mahkumdu" diyor. Bu sınırlamaların kaldırılmasıyla, Pepe Unchained kendi niş ortamının avantajlarını deneyimleyebilecek gibi görünüyor.

Ethereum ve Pepe Chain'i birbirine bağlayan, hem hızlı hem de ucuz, inanılmaz düşük işlem maliyetlerine sahip ve çok daha fazla sayıda anlaşmayı işleyebilen bir köprü hedefleniyor.

Pepe Unchained'in staking teşviklerini iki katına çıkardığı duyurusu da yatırımcılar arasında bir hit olmayı garantiliyor.

  

WienerAI - Meme Coin’lerin Gücünün Yapay Zeka ile Birleşimi

WienerAI (WAI), meme’lere layık karizma ve en son teknolojinin yenilikçi karışımı olarak kripto piyasasına giriş yaptı. Ön satışta toplanan fon WienerAI token satın alımlarının hızı sayesinde 7,3 milyon doları geçerken proje hem bireysel yatırımcılar hem de balinaların dikkatini çekiyor.

Günümüzün hızlı tempolu piyasasında, birçok kişi yapay zeka yeteneklerinden yararlanmak istiyor.  WienerAI’nin yapay zeka alım satım botu ise birçok yatırımcının işini kolaylaştıracak şekilde tasarlandı.

WienerAI'nin yaptığı tek şey soğuk ve sert algoritmalar değil. Şu anda geliştirme aşamasında bot, yatırımcılara en iyi alım satım fırsatlarını belirlemelerinde yardımcı oluyor ve ücretsiz bir şekilde coin alım satımına olanak tanıyor.

Projenin stake ödülleri de göze çarpıyor. Şu anda yüzde 150’den fazla APY sağlanan WienerAI’de token havuzu 7 milyara yaklaşmış durumda. Daha fazla token havuza eklendikçe APY oranının düşeceğini de unutmamak gerekiyor.

Faydaları, maskotu ve Sosis Ordusu adını verdiği topluluğuyla WienerAI'ın teknolojiye yaklaşımı ile hem uzun süredir kripto hayranlarını hem de meraklı yeni gelenleri çekmeyi hedefliyor.

PlayDoge (PLAY) - Meme Coin Fenomenine Retro Oyun Tarzı Getiriyor

PlayDoge (PLAY) selefinin izinden giderek sadece köpeklerden ilham almıyor. Oyunlaştırma ve nostaljiyi i kullanan bu girişim, kendi benzersiz nişini oluşturuyor. PlayDoge token satın alanlar 90’lara bir yolculuk yapıyor.

PlayDoge'un merkezinde 1990'ların popüler Tamagotchi trendine benzer eski usul bir oyna-kazan (P2E) oyunu yer alıyor. Oyuncular PlayDoge'da sadece tokenleri tutmak yerine bir akıllı telefon uygulaması aracılığıyla sanal bir köpek yavrusuyla etkileşime giriyor.

Büyüleyici görseller, oyuncuların çeşitli aktiviteler ve mini oyunlar aracılığıyla sanal arkadaşlarıyla ilgilendikleri bu tam teşekküllü oyunun derinliğini gösteriyor. Uluslararası bir liderlik tablosu da kullanıcıları sanal ürünler satın almak için kullanabileceği PLAY tokenleri kazanma şansı veriyor.

PlayDoge, yeni bir yaklaşım benimseyerek kendisini geleneksel meme coin’lerden ayırıyor ve sadece spekülasyonun ötesinde gerçek bir değer sağlıyor. Uzun süredir kripto hayranı olanlardan yeni gelen meraklılara kadar herkes kripto alanındaki bu eğlenceli ve nostaljik yaklaşımdan hoşlanacak gibi görünüyor.

PlayDoge tokenler şu anda 0,00518 dolar fiyattan satın alınabiliyor. Ancak bu fiyat iki gün içinde artacak. Yüzde 88 kadar stake ödülü veren bu projede ilgili alıcıların fiyat artışından önce tokeni alması tavsiye ediliyor.

İlgili Haberler