Haziran ayında fırsat yaratması beklenen patlamaya hazır kripto paralar

Haziran ayında fırsat yaratması beklenen patlamaya hazır kripto paralar

Bitcoin'in geri çekildiği haziran ayında bazı altcoin'ler var ki analistler haziran ayında fırsat yaratacağını düşünüyor. İşte o token'lar...

A+A-

En iyi altcoinler, son ralli yavaşladıkça büyümelerini geri çekmeye başladı. Sonuç olarak, yatırımcılar bir sonraki kripto boğa koşusuna hazırlanmak için yüksek potansiyelli tokenlar arıyor. Neyse ki uzmanlar Chainlink (LINK), NEAR Protocol (NEAR) ve Rebel Satoshi Arcade (RECQ) tokenlarının Haziran ayında büyük getiriler sağlayacağına inanıyor.

Chainlink Bir Haftada %7 Arttı: Daha Fazla Kazanç mı Geliyor?

Chainlink son yedi gün içinde iyi bir performans sergiledi. 21 Mayıs'ta LINK 16,82$ civarında el değiştiriyordu. Marjinal fiyat hareketlerinin kaydedildiği günlerin ardından, LINK 24 Mayıs'ta yükselişe geçti. Bu artış, Seamless Protocol'ün zincir içi piyasaları için teminat oranlarını hesaplamak üzere Chainlink fiyat akışlarını Base'e entegre etmesinin ardından geldi.

Diğer yandan, Polygon Mumbai test ağındaki Chainlink hizmetleri 27 Mayıs'ta Amoy test ağına taşındı. Bu haber üzerine LINK 28 Mayıs'ta 18,80$'a kadar yükseldikten sonra 18,14$ civarında sabitlendi. Geri çekilmeye rağmen, bu fiyat LINK'in bir haftada %7,85 değer kazandığı anlamına geliyor.

Dahası, uzmanlar LINK'in Haziran ayı sonuna kadar 20,88 $'a ulaşacak şekilde tırmanmaya devam edeceğini tahmin ediyor. Bu tahmin, LINK'i kripto piyasasında satın alınabilecek en iyi kripto paralardan biri haline getiriyor. Uzmanlar bu tahmini, Polygon geliştiricileri Amoy test ağını benimsedikçe LINK'in daha fazla benimsenmesine dayandırıyor.

NEAR Protokolü Bir Haftada %1 Düştü: Sırada Ne Var?

NEAR Protocol son yedi günde kötü bir performans sergiledi. 21 Mayıs'ta LINK 8,04$ civarında seyrediyordu. Günlerce süren şiddetli fiyat dalgalanmalarının ardından NEAR, NEAR Protocol'ün ağının yerel olarak ihraç edilen USDC'de 200 milyon doları neredeyse aştığını açıklamasının ardından 26 Mayıs'ta ivme kazandı.

Bu yükseliş haberi, yatırımcıları NEAR Protokolüne çekerek NEAR'ın fiyatını aynı gün 8,35 $ 'a kadar yükseltti. Ancak, bu haberle ilgili heyecan azaldı ve NEAR aşağı doğru düzeltmeye başladı. 28 Mayıs itibarıyla NEAR 7,89$ civarında sabitlendi. Bu fiyat hareketi NEAR'ın bir hafta içinde %1,87 değer kaybettiği anlamına geliyor.

Bu zayıf performansa rağmen uzmanlar NEAR'ın rotasını tersine çevireceğini ve Haziran sonuna kadar 9,53$'a tırmanacağını öngörüyor. Bu tahmin NEAR Protocol'ü şimdi satın alınabilecek en iyi kripto haline getiriyor. Uzmanlar bu tahminlerini NEAR Protocol'ün USDC ihracı arttıkça NEAR'ın daha fazla yatırımcı çekmesine dayandırıyor.

RECQ %120 Büyüdükten Sonra Bir Sonraki Kripto Boğa Koşusuna Liderlik Etmeyi Hedefliyor

Daha fazla ademi merkeziyetçilik getirerek kripto endüstrisini bozmayı amaçlayan yeni bir meme coin olan Rebel Satoshi, hızla büyük bir takipçi kitlesi kazandı. Yatırımcılar, bir NFT pazarı, bir atari salonu ve bir hisseden kazanma programı içeren türünün tek örneği misyonu ve çift token ekosistemi nedeniyle Rebel Satoshi Arcade'e (RECQ) akın ediyor.

Bu özelliklerin kilidini açmanın anahtarları Rebel Satoshi'nin RBLZ ve RECQ tokenlarıdır. RBLZ, Rebel Satoshi'nin uzun vadeli bir yatırım seçeneği olarak ikiye katlanan yönetişim ve üyelik tokenıdır. Mayıs ayı itibariyle RBLZ, halka açık ön satışı sırasında %150'lik bir ön satış elde ettikten sonra dört borsada piyasaya sürüldü.

Öte yandan RECQ, Rebel Satoshi'nin temel para birimidir. Bu nedenle RECQ, Rebel Satoshi ekosistemindeki tüm işlemlerin ve etkileşimlerin temelini oluşturur. Reber Satoshi Arcade (RECQ) ön satışının 2. Aşamasında ve token'ın birim fiyatı 0,0044 $. Şimdiye kadar $RECQ, Early Bird Round ve Stage 1 fiyatlarına göre sırasıyla %120 ve %19 artış gösterdi.

RECQ'nun ön satışının 2. Aşamasına katılan yatırımcılar, 3. Aşama 0,0055 dolardan başladığında %25 yatırım getirisinin keyfini çıkaracak. Dahası, RECQ lansman fiyatı olan 0,0125$'a çıktığında bu yatırım getirisi %184'e yükselecektir. Bu büyük getiriler, uzmanların RECQ'yu neden bir sonraki kripto boğa koşusu için satın alınacak en iyi meme coinlerinden biri olarak gördüklerini açıklıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir

İlgili Haberler