HSBC hangi hisseler için "AL" tavsiyesi verdi

HSBC hangi hisseler için "AL" tavsiyesi verdi

HSBC üçüncü çeyrek bilançolarının ardından BIST'in tüketici sektöründe faaliyet gösteren şirketlerini inceledi ve 5 şirket için AL tavsiyesi verdi.

A+A-

HSBC üçüncü çeyrek bilançolarının ardından BIST'in tüketici sektöründe faaliyet gösteren şirketlerini inceledi ve 5 şirket için AL tavsiyesi vererek, hedef fiyatlarını yukarı çekti.

Buna göre HSBC Anadolu Efes (AEFES) hisseleri için 300 TL hedef fiyat belirlerken, AL tavsiyesi verdiği hissede bir önceki hedef fiyatı 185 TL seviyesindeydi. 

Banka Coca Cola içecek (CCOLA) hisseleri için hedef fiyatını 635 TL'den 1020 TL seviyesine çıkarırken yüzde 32,9 getiri potansiyeli taşıdığına inandığı hisseler için AL tavsiyesi verdi.

HSBC, Nasdaq Borsası'nda işlem gören Hepsiburada (HEPS.O) hisseler için de hedef fiyatını 2,5 USD'den 3 USD'ye çıkardı ve yüzde 45,6 getiri potansiyeli taşıdığına inandığı hisseler için AL tavsiyesi verdi.

HSBC, Mavi Jeans (MAVI) hisseleri için hedef fiyatını 85 TL'den 165 TL'ye çıkartırken yüzde 35 getiri potansiyeli taşıdığına inandığı hisseler için AL tavsiyesi verdi.

Banka son olarak ULKER hisseleri için hedef fiyatını 110 TL'den 200 TL'ye çıkardı. Kurumun AL tavsiyesi verdiği şirketin hisseleri bu hedef fiyat itibarı ile yüzde 23,5 oranında getiri vaat ediyor. 

İlgili Haberler