Huawei Apple iPhone 16 serisinden saatler sonra duyuru yapacak

Huawei Apple iPhone 16 serisinden saatler sonra duyuru yapacak

Çin merkezli teknoloji devi Huawei Apple'ın 9 Eylül'de gerçekleştireceği iPhone 16 lansmanından sadece saatler sonra kendi lansmanını yapacak.

A+A-

Huawei, Apple'ın yıllık iPhone tanıtımından sadece saatler sonra bir ürün lansman etkinliği düzenlemeyi planladığını söyledi.

Huawei, etkinliğin 10 Eylül'de Pekin saatiyle 14:30'da gerçekleşeceğini söyledi. Bu zamanlama, Apple'ın etkinliğinin gerçekleşeceği ABD'nin batı kıyısında 9 Eylül akşamı geç saatlere denk geliyor, Apple'ın iPhone 16 serisini 9 Eylül sabahı "It's Glowtime" sloganıyla düzenleyeceği etkinlikte tanıtması bekleniyor.

Huawei'nin etkinlikte ne tanıtmayı planladığı henüz belli değil. Huawei'nin tüketici ve otomotiv teknolojisi grubunun başında bulunan Richard Yu, Weibo'da yaptığı paylaşımda şirketin "lider, yenilikçi ve yıkıcı ürününün burada" olduğunu söyledi. Yu, "Bu, başkalarının düşündüğü ancak yapamadığı çığır açan bir ürün" dedi. Yönetici, beş yıllık yatırımın ardından Huawei'nin "bilim kurguyu gerçeğe dönüştürdüğünü" de sözlerine ekledi.

Etiketler : , ,
İlgili Haberler