İndeks Bilgisayar, (INDES) Apple'ın distribütörü oluyor

İndeks Bilgisayar, (INDES) Apple'ın distribütörü oluyor

İndeks Bilgisayar , Apple Teknoloji ve Satış Limited Şirketi arasında Telco karışık kanal distribütörlüğü konusunda sözleşme imzaladı.

A+A-

 

İndeks Bilgisayar tarafından yapılan açıklamada, Şirketin Apple Teknoloji ve Satış Limited Şirketi arasında Telco karışık kanal distribütörlüğü konusunda sözleşme imzalandığı belirtildi. 

Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, şirketin bu yeni işbirliği ile 100 milyon dolar tutarında satış hedeflediği belirtildi. 

İndeks Bilgisayar'ın KAP'ta yer alan açıklamasında şu ayrıntılara yer verildi. 

"Şirketimiz ile Apple Teknoloji ve Satış Limited Şirketi arasında Telco karışık kanal distribütörlüğü konusunda sözleşme imzalanmıştır.

Şirketimiz bu gelişmenin olumlu sonuçlanması ile birlikte Apple'ın iPhone markalı ürünlerinin Telco karışık kanal bayilerine yönelik dağıtım programını yönetecek yetkili distribütörü olacaktır. Bu yeni iş birliği ile ilk yıl için 100 milyon USD satış hedeflemekteyiz. Teknoloji dünyasında tasarladığı
ve ürettiği yeni ürünlerle, her alanda olduğu gibi son tüketici kulvarında da değişim ve dönüşümleri gerçekleştiren Apple iPhone ürünlerinin Telco karışık kanal distribütörlüğü şirketimizin büyümesine önemli katkıda bulunacaktır."

İlgili Haberler