iPhone 16 Pro nasıl olacak? İşte Apple'ın yeni bombasının dikkat çekici özelliği

iPhone 16 Pro nasıl olacak? İşte Apple'ın yeni bombasının dikkat çekici özelliği

Teknoloji devi Apple Eylül ayında iPhone 16 serisi modellerini ilk kez karşımıza çıkaracak. Tarih yaklaşırken Apple'a yakın kaynaklar yeni modellere dair bilgiler paylaşmaya devam ediyor. İşte iPhone 16 Pro ile ilgili sızan son özellik...

A+A-

Yakın tarihli bir gönderide Weibo kullanıcısı, Apple'ın iPhone 16 Pro'nun mevcut modellere göre %20 artışla 1.200 nit'e kadar tipik SDR parlaklığına sahip olacağını iddia etti. Tepe HDR parlaklığı ise 1.600 nit ile aynı kalacak gibi görünüyor.

iPhone 14 Pro, 400 nit'e kadar daha yüksek HDR parlaklığı ile selefine göre parlaklıkta önemli bir artış sağladı. Ancak iPhone'un tipik SDR parlaklığı, 2021'de iPhone 13 Pro'nun piyasaya sürülmesinden bu yana 1.000 nit olarak aynı kaldı. iPhone'un tipik SDR'si çoğu durumda kullanıldığından, standart parlaklıkta %20'lik bir artış önemli bir yükseltme olacak.

Instant Digital'in Apple söylentileri konusunda karışık bir sicili var, ancak 2023'ün Sarı iPhone 14'ünün yakında piyasaya sürülmesi, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'ın buzlu arka camı, küçük bir yenileme olarak Apple Watch Series 9, iPhone 15 Pro'da uzamsal video yakalama, yeni iPad Air ve iPad Pro'nun yatay ön kamerası ve iPad Pro'nun yeni nano-doku ekran seçeneği gibi bazı çarpıcı doğru bilgiler de sağladı.

iPhone 16 serisinin her zamanki gibi sonbaharda piyasaya sürülmesi ve Pro modellerinin daha büyük ekranlara, yepyeni bir "Capture" düğmesine, A18 çipe ve bu gibi daha fazla özelliğe sahip olması bekleniyor.

Onüç aracı kurumdan altı hisse senedi önerisi

Onüç aracı kurumdan altı hisse senedi önerisi

Borsa İstanbul'da 10 Mayıs 2024'te onüç aracı kurum altı hisse senedi için hedef fiyat ve tavsiyesini açıkladı. İşte o hisseler ve hedef fiyatları

AKSEN hissesi için üç aracı kurum  hedef fiyatı açıkladı

AKSEN hissesi için üç aracı kurum hedef fiyatı açıkladı

Yapı Kredi Yatırım, Vakıf Yatırım ve Şeker Yatırım Aksa Enerji (AKSEN) için hedef fiyat ve tavsiyesini açıkladı. İşte o raporlar...

EREGL hissesi için beş aracı kurum  hedef fiyatı açıkladı

EREGL hissesi için beş aracı kurum hedef fiyatı açıkladı

Vakıf Yatırım, Şeker Yatırım, TEB Yatırım, Alnus Yatırım ve Yapı Kredi Yatırım, EREGL (Ereğli Erdemir) için hedef fiyat ve tavsiyesini açıkladı.

İlgili Haberler