iPhone 16 serisi iki yeni renk seçeneğiyle geliyor

iPhone 16 serisi iki yeni renk seçeneğiyle geliyor

Apple'ın gelecek aylarda duyurmaya hazırlandığı iPhone 16 serisi iki yeni renkle gelecek.

A+A-

Apple analisti Ming-Chi Kuo bugün iPhone 16 serisinin renk seçeneklerine ilişkin beklentilerini özetledi ve iki yeni rengin mevcut tonlardan ikisinin yerini alacağını açıkladı.

Kuo beklentilerini bugün erken saatlerde X'te yayınladığı bir yazıda özetledi. Kuo, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max'in siyah, beyaz veya gümüş, gri veya "Doğal Titanyum" ve gül rengi seçenekleriyle sunulacağına inanıyor. Bu da iPhone 15 Pro'nun Mavi Titanyum seçeneğinin sonlandırılacağı ve yerine yeni bir gül renginin geleceği anlamına geliyor. Bu, mevcut Mavi Titanyum renginin yeni bir "gül" titanyum rengi lehine iPhone 16 Pro serisinden çıkarılacağını iddia eden Çin kaynaklı daha önceki bir söylentiyi yansıtıyor.

Öte yandan, iPhone 16 ve iPhone 16 Plus görünüşe göre siyah, yeşil, pembe, mavi ve beyaz renklerde sunulacak. iPhone 15 ve iPhone 15 Plus siyah, yeşil, pembe, mavi ve sarı renklerde mevcut. Bu, renklerin aynı kalmasıyla birlikte beyazın sarının yerini alacağı anlamına geliyor.

Kuo, Apple'ın iPhone 12'nin "Beyaz" rengini iPhone 13'ün "Yıldız Işığı" olarak değiştirmesinde olduğu gibi mevcut renklerden bazılarını yeniden adlandırabileceğini belirtti. Aynı şekilde, renk adlarının değiştirilmediği durumlarda, gerçek ton ve görünüm yine de farklı görünebilir. iPhone 16 serisinin sonbaharda duyurulması bekleniyor.

İlgili Haberler