iPhone 16'da kullanılacak renkler ortaya çıktı

iPhone 16'da kullanılacak renkler ortaya çıktı

iPhone 16 Renkleri ve Yeniden Tasarlanan Kamera Çıkıntısı Yeni Görsellerde Ortaya Çıktı

A+A-

Apple'ın iPhone 16'sı, dikey olarak hizalanmış lenslerle yeniden tasarlanmış bir kamera çıkıntısına sahip olacak. Sosyal medyada paylaşılan yeni bir görsel, bu yeni tasarımı ve bu yılki yeni renk seçeneklerini gösteren iPhone 16 maketlerini gözler önüne serdi.

iPhone 16 Maketlerine Bakış

g-005.jpg
Yeni iPhone 16 kamera düzeni, ana kamera ve ultra geniş lensleri dikey olarak hizalayacak. Bu değişikliğin, iPhone 16 ve iPhone 16 Plus ile uzamsal video kaydını desteklemeyi mümkün kılması bekleniyor; bu özellik şu anda yalnızca iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'e özel.

Bu, Apple'ın iPhone 15 Pro'nun üç kamera lensinin yerleşimini değiştirmesinden sonra geliyor; Yeni iPhone 16 maket birimleri, bu değişikliği daha da doğruluyor ve kamera çıkıntısının daha ince olduğunu ve diyagonal yerine dikey olarak hizalandığını gösteriyor.

Görseller iPhone 16 serisinin yeni renklerini de sergiliyor. iPhone 15 ve iPhone 15 Plus şu renklerde mevcut:

- Mavi
- Sarı
- Pembe
- Yeşil
- Siyah

iPhone 16 ve iPhone 16 Plus'ın şu renklerde olacağı ileri sürülüyor:

- Mavi
- Pembe
- Beyaz
- Siyah
- Yeşil

Yeni görsellerde görülen iPhone 16'lar, bu yeni renkleri daha da doğruluyor ve Apple'ın kullanmayı planladığı daha spesifik tonlara ait ipuçları da veriyor.

iPhone 16 ve iPhone 16 Plus'ın ayrıca A18 çipi, 8GB RAM, sağ tarafta yeni bir çekim düğmesi, Hareket düğmesi ve daha fazlasını içermesi bekleniyor. Yeni modeller, Eylül ayında iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max ve yeni Apple Watch donanımı ile birlikte duyurulacak.

Etiketler : ,
İlgili Haberler