İş Yatırım'ın 26 Temmuz Cuma günü hareketli olmasını beklediği 3 hisse 

İş Yatırım'ın 26 Temmuz Cuma günü hareketli olmasını beklediği 3 hisse 

Borsa İstanbul'da Moody's'in not artırımı sonrası sadece ilk işlem günü yükselen BIST 100 endeksi dün de kayıpla kapatarak seriyi üçüncü güne taşıdı.

A+A-

Borsa İstanbul'da Moody's'in not artırımı sonrası sadece ilk işlem günü yükselen BIST 100 endeksi dün de kayıpla kapatarak seriyi üçüncü güne taşıdı. BIST 100 endeksi perşembe gününü 120 puanlık kayıpla, 10.871 puandan kapatırken hisse senetlerinin ortalama kaybı yüzde 1.09 oldu.

Endeksin 8 işlem gününden sonra ilk kez 11 bin puanın altında kapanış gerçekleştirdiği önceki günden sonra dün artan işlem hacmiyle gerçekleyen bu geri çekilme, borsada morallerin de bozulmasına neden oldu. Piyasa katılımcıları dün özellikle kapanıştan, sonra sosyal medyada benzer soruları sormaya başladı: Düşüş devam eder mi? Endeksin 10 binin altına inmesi ihtimali ne? Satışları tetikleyen faktörler neler?

Türkiye'nin iki kademe yükseltilen kredi notu sonrası banka hisselerinde artan satışların bugün de sürdüğü görüldü. Banka hisseleri bugün de ortalama yüzde 2.39 oranında değer yitirdi. Aracı kurumlar ve turizm sektörü en çok değer yitiren ikinci ve üçüncü sektör endeksleri oldu.

Bu gelişmelerin ardından, İş Yatırım'ın teknik analiz raporunda bugün hareketli olması muhtemel 3 hisse senedi seçildi. 

Bugün hareketlenmesi muhtemel hisseler: BIMAS, TAVHL, MGROS olarak sıralandı.  Bu hisselerin destek ve direnç seviyeleri neler oldu? Haberin detayında.


HABERİN DEVAMI BIMAS

Haberin Devamı 1 2 3 4 5 
İlgili Haberler