İşte Bitcoin'in 100 Bin Dolara Ulaşacağı Tarih! Base Dawgz 3 Milyon Dolara Koşuyor

İşte Bitcoin'in 100 Bin Dolara Ulaşacağı Tarih! Base Dawgz 3 Milyon Dolara Koşuyor

Bitcoin’in 100 bin dolara ulaşacağı tarih ile ilgili yapılan bir açıklama heyecan yarattı. Peki, Bitcoin ne zaman 100 bin dolar olacak?

A+A-

 

Lider kripto uzun bir aradan sonra 60 bin doların üzerine çıkmayı başarırken Bitcoin’in 100 bin dolara ulaşacağı tarih ile ilgili yapılan bir açıklama heyecan yarattı. Peki, Bitcoin ne zaman 100 bin dolar olacak?

Bitcoin Ne Zaman 100 Bin Dolar Olacak?

Bitcoin’in kısa süreliğine de olsa 62 bin doların üzerine çıkması sonrasında bazı piyasa gözlemcileri, bu artışı olumlu borsa duyarlılığına ve BTC’nin geçmiş piyasa döngülerini yansıtmasına bağladı. 

Konuyla ilgili konuşan Transform Ventures kurucusu Michael Terpin, “Japonya Merkez Bankası faiz oranlarını daha fazla yükseltmeyeceklerini ve Jump Trading satılacak varlıklarının tükenmeye yaklaştığını belirttiğine göre fiyatın 50 bin doların altına düşeceğini sanmıyorum. Önümüzdeki 60 günden bağımsız olarak boğa piyasası Ekim ve Kasım aylarında sağlam kazançlar kaydedecek." dedi.

 

"Trump kazanırsa, yeni alıcıların piyasaya akın etmesi Bitcoin fiyatını 100 bin doların üzerine çıkarabilir." diyerek Bitcoin ne zaman 100 bin dolar olacak sorusunun yanıtı hakkında fikirlerini belirten Terpin, Bitcoin Yarılanması sonrasındaki altı ayda da geri çekilmeler olduğunu ve beşinci BTC döngüsünün benzer şekilde ilerlediğini söyledi. 

 

Terpin’in Bitcoin’in 100 bin dolar olması durumunu ABD Başkanlık Seçimi’ne bağlaması ve son günlerde Bitcoin’de yaşanan hareketlilik, yatırımcıları kripto para satın alımı yapmaya teşvik ediyor. Olası bir boğa rallisi öncesinde hazırlıklı olmak isteyen kripto meraklıları, düşük fiyatlardan yatırım yapma şansı sunan ön satış coinleri arasından Base Dawgz tokene yoğun bir ilgi gösteriyor. 

Base Dawgz Ön Satışı 3 Milyon Dolara Dayandı

Çok zincirli bir kripto projesi olarak geliştirilen Base Dawgz token satın almak için ön satışa katılan yatırımcılardan toplanan fonlar 3 milyon dolara yaklaşıyor. Sadece kurulduğu Base ağında değil diğer büyük blok zincirlerine de yayılması, Base Dawgz tokenin ralli şansını artırıyor. 

 

Base meme coinleri listesine giriş yapan Base Dawgz, köpek temalı bir meme coin olarak karşımıza çıkıyor. Share-to-Earn yani Paylaş-Kazan özelliği sunan proje, topluluğu merkezine alan yol haritası ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

 

Çok zincirli bir kripto deneyimi, teşvik edici staking ödülleri ve işlevsellik kazandıran Paylaş-Kazan özellikleri öne çıkan proje, yaratıcılık ve inovasyonu bir araya getiriyor. Zincirler arası sorunsuz bir etkileşim sunan projede katılımcılar, Ethereum’dan Solana’ya, Binance Akıllı Zinciri’nden Avalanche’a kadar sınırları aşan bir kripto deneyimi yaşayabiliyor. 

Base Dawgz Token 100x Yapar Mı?

Proje ekibi, zincirler arası bir deneyim sunmak için Web3 dünyasındaki en gelişmiş teknolojilerden olan Wormhole ve Portal Bridge kullanıyor. Ön satış ile indirimli fiyatlardan Base Dawgz token satın alan yatırımcılar, ekosisteme dahil olan ağlar arasında sorunsuz bir şekilde dolaşabiliyor. 

 

Base Dawgz token 100x yapar mı sorusunun yanıtını kesin olarak bilmek mümkün olmasa da borsa listelemeleri sonrasında olası bir rallinin mümkün olduğu söyleniyor. Sadece Base ağında değil, Ethereum, Solana, Binance Akıllı Zinciri ve Avalanche zincirlerinde gerçekleşecek bir rallinin de Base Dawgz tokeni olumlu etkileyecek olması, 100x yapma şansını artırıyor. 

 

DAWGZ sembolüne sahip tokenin toplamda 8 milyar 453 milyon adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’si, indirimli ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara sunuluyor. Tokenlerin yüzde 20’si staking özelliği, yüzde 20’si likidite, yüzde 15’i pazarlama faaliyetleri, yüzde 15’i DAWGZ ödülleri ve yüzde 10’u ise borsa listelemeleri için ayrılıyor. 

 

Katılımcılar Paylaş-Kazan özelliği sayesinde sosyal medya hesaplarında Base Dawgz içeriği paylaşarak DAWGZ token kazanma imkanı buluyor. Kazanılan tokenler, ön satış bitiminde airdrop aracılığıyla yatırımcıların cüzdanına aktarılıyor. 

 

Köpek temalı bir coin olması, çok zincire yayılması, topluluk odaklı bir yol haritası ile geliştirilmesi ve işlevsellik sunması, 100x yapma potansiyeli yüksek coinler listesine girmesine yol açıyor. 

Düşük Fiyatlarla Base Dawgz Token Nasıl Satın Alınır?

Shiba Inu köpek cinsi ile base jumping gibi adrenalin dolu bir sporu bir araya getiren Base Dawgz token satın almak isteyen yatırımcılar, aşamalı ön satış etkinliğine katılabiliyor. Ön satış aşamalarının her biri tamamlandığında token fiyatı yüzde 5 oranında artıyor. Her 7 günde bir gerçekleşen fiyat artışı ile erken aşamada projeye dahil olan yatırımcılar avantaj elde ediyor. 

 

Bir yatırımcı ne kadar erken aşamada DAWGZ token satın alırsa borsa listeleme anında o kadar fazla potansiyel kazanç elde ediyor. Mevcut aşamada ön satış etkinliğine katılan yatırımcılar, DAWGZ token başına sadece 0,007414 dolar ödüyor. 

 

Proje, pasif gelir elde etme imkanı da sunan staking özelliği ile yüksek APY’ler alıyor. Şu ana kadar stake edilen token sayısı 189 milyonu aşarken projenin APY’s, yüzde 892,9 gibi oldukça yüksek bir oranda konumlanıyor. 

 

Zincirler arası bir deneyim sunan Base Dawgz token satın almak için yatırımcılar, BASE, ETH, USDT, SOL, BNB ve AVAX kullanarak ön satış etkinliğindeki yerini alabiliyor.